Elszabadult a pokol Rómában: az olasz fővárosban randalíroztak a migránsok

2024. július 30. 15:49

Az olasz sajtó szerint nemcsak a piszok, hanem az erőszak is általánossá vált az utcákon.

2024. július 30. 15:49

A nyitókép illusztráció. Fotó: MICHELE SPATARI / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Az illegális afrikai migránsok beengedésének egyre keserűbb következményeivel szembesülnek az olaszok. Lehetetlen az együttélés a más kultúrájú és vallású bevándorlókkal, akik semmibe veszik az olasz társadalom szabályait – írja a Magyar Nemzet.

Jánosi Dalma arról számolt be, hogy a beengedett, de kallódó migránsok miatt lezüllött külvárosok problémája immár nemcsak Milánót, hanem Rómát is erősen érinti.

Az olasz sajtó arról számolt be, hogy a főváros északi perifériáján, Villalba Guidoniában tarthatatlanná vált a helyzet a folyamatosan balhézó afrikai bevándorlók miatt.

Nemcsak a piszok, hanem az erőszak is általánossá vált az utcákon. Sajtóinformációk szerint harminc afrikai migráns csapott össze a hétvégén, a városrész főtere hatalmas verekedés, csoportos leszámolás színterévé vált. Végül súlyosan megkéseltek egy fiatal tunéziai férfit, akit az erős vérzés miatt kórházba szállítottak. A leszámolás órákon keresztül tartott, üvegekkel és botokkal estek egymásnak. A bevándorlók kukákkal torlaszolták el az igen forgalmas Tiburtina utat, megbénítva a forgalmat. De nem ez volt az első ilyen atrocitás, a helyiek szerint májusban is hasonló összecsapásra került sor.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nimril
2024. július 31. 04:05
Ugyan, ugyan, ez csak multikulti pezsgés, és amúgy is: a nagyvárosi lét velejárója!
billysparks
2024. július 30. 19:18
Ha az olaszok nem akarnának sáskákat, akkor nem lennének ott. Ahol Ilaria Salis EP képviselő lehet, azok a sáskákra szavaznak. Élvezzétek!
Majdmegmondom
2024. július 30. 19:04
Hálásak... érthető. Mondjuk sosem rtettem ezt a tunéziai, vagy marokkói menekültet, hogy ki az anyja elől menekült el és ha már elmenekült, miért Európában játssza a Terminátort...
Kristály
2024. július 30. 19:03
A 2014-es Soros terv összejött évi 1millió migráns meg van lehet élvezni. Az ötletelő biztos élvezi sátáni tervét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!