Előkerült egy videó Kamala Harrisről, amin büszkén meséli, hogy próbálta elérni az állami pénzen finanszírozott nemváltó műtéteket a kaliforniai rabok számára

2024. július 30. 23:04

Ez lenne a csodaszer Trump ellen?

2024. július 30. 23:04
null

Nyitókép: képernyőmentés

Felkerült az X-re egy videó, amin Kamala Harris az adófizetők által finanszírozott nemváltoztató műtéteket támogat a „transznemű” foglyok számára.

Az akkoriban szenátori tisztséget viselő demokrata politikus kalifornai főügyészi korszakára emlékezett vissza akként, hogy bár az igazságszolgáltatásban nem választhatta meg az ügyfeleit, így a kalifornai büntetés-végrehajtási hivatalt sem – de amikor megtudta, hogy mi a helyzet – nem engedélyezték a raboknak a nemváltó műtétet –, megpróbálta rávenni őket, hogy változtassanak a politikájukon.

Tehát ennek értelmében minden börtönben lévő transzgender hozzáférhetne ahhoz az orvosi ellátáshoz, amelyre szüksége van”

szögezte le évekkel ezelőtt Harris, aki úgy tűnik, a női és az abortusz kártya mellett a szexuális kisebbségek hátán felmászva juttatná el magát az elnöki székig.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2024. augusztus 01. 20:11
Már irtam, hogy Trump ugyanezt be akarta tiltani a seregben. De egy bírónö megfurta.
Reszelő Aladár
2024. augusztus 01. 14:46
Ez úgy minden 1 milliomodik fogvatartottat érintheti. Már azokat, akiknek erre tényleg oka van és nem pasiként akarnak nő börtönbe kerülni. Amúgy mindegyiknek lehetővé tenném, ha előtte megszabadul a cerkától és a golyóktól. Még mindig izgi a dolog?
catalina11
2024. július 31. 14:44
Kamala 2014-ben ment hozzá egy zsidó származású ügyvédhez, az elvált Doug Emhoffhoz. Emhoff első házasságából származó két gyerekének, Cole és Ella Emhoff-nak a nevelésében Kamala mint “mostohaszűlő” vesz részt és a zsidó tradíciókat, ünnepeket a család megtartja." ki hitte volna?
rizseslecso07
2024. július 31. 12:20
Nahát azt a méretes farkat, amit leszednek egy rabról, azt beleoperálnám Kamala seggébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!