Elegük lett a lengyel autósoknak: döbbenetes módszerrel kergették el az útról a klímavédőket (VIDEÓ)

2024. július 09. 21:24

Úgy tűnik, hamar helyreállt a forgalom a lengyel fővárosban.

2024. július 09. 21:24

Nyitókép: X

Hétfőn újra akciózott Varsóban az „Utolsó generáció” elnevezésű aktivistacsoport, de valószínűleg nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt ők elképzelték – mutatta be a Visegrád24 az X-oldalán.

Több lengyel autós megelégelte a klímavédelmi aktivisták blokádját, ezért elráncigálták őket a helyszínről,

hogy újra helyreálljon a forgalom.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cccbasatu
2024. július 10. 17:44
Nagyon kesztyűs kézzel bántak velük pedig úgy kellene ezt csinálni mint az USA-ban ,ott tonfával,hajuknál fogva lerugdosták őket az útról.Nincs joguk akadályozni másokat a szabad mozgásban.Szóval radikális módszereket kell alkalmazni ellenük mert károkat okoznak mindenkinek!Ugyan így kellene a Budapesti önkormányzatok ellen is fellépni mint mert szándékosan lehetetlenné teszik a közlekedést baleseti helyzeteket idéznek elő lehetetlenné teszik a szabad mozgást és majomketrecet csináltak Budapestből.Ha az USA-ban azonnal kirúgnák őket vagy lelőnék őket.Ott nem lacafazáznak az ilyen idiótákkal.
nicolaus
2024. július 10. 11:28
Dziekuje bardzo.
masikhozzaszolo
2024. július 10. 10:54 Szerkesztve
Ezek a szinek mostanában nagy jelentőséggel bírnak. Csak ami eszembe jut, ugye: fehérgárdisták, vörösök, fehér könyv. vörös hadsereg, kék bolygó, zöld mező, barna ing, magenta telefon, Benetton zöld, sárga tengeralattjáró, fehér (felfedezetlen) föld, kék madár, narancs Fidesz, piros alma. Ha valamivel irányítani akarom a népet, találok egy színt és mint a bika, megy a nép utána. Amelyik ugye színvak. És lehet böködni a marját.
lendvaiildiko
2024. július 10. 09:57
Munkatáborba vitetném el e hülyéket. No, nem a II. világháborús szörnyűségekre, vagy kommunista lágerekre gondolok: ezeknek a hülyéknek hiányzott a nevelés az életükből. Olyan mezőgazdasági tábort kellene három évig látogatniuk, ahol saját maguk termelik meg élelmiszereiket, világosan átlátják a gazdálkodás sörényszerűségeit. Megtanulják, hogy lehet fát ültetni, de azt is, hogy lehet kivágni, a méhlegelő az nem gaz és dudva, hanem akácos, napraforgó, vagy repce tábla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!