Egy medve fogadta az RTL stábját Tusványoson (videó)

2024. július 25. 20:33

A döbbenetes találkozásra egész pontosan Bálványos és Tusnádfürdő között került sor.

2024. július 25. 20:33
medve

A nyitókép illusztráció. Fotó: SYLVAIN CORDIER / BIOSPHOTO / BIOSPHOTO VIA AFP

A Mandiner is beszámolt róla, hogy Tusványos, vagyis a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor immár 33. alkalommal kerül megrendezésre.

A rendezvény, amely minden év júliusában Tusnádfürdőn zajlik, az egyik legfontosabb találkozóhelye a magyar és romániai közéleti, kulturális és politikai szereplőknek.

Az esemény alapvető célja a magyar-magyar és magyar-román párbeszéd erősítése, a nemzeti összetartozás és a közép-európai együttműködés előmozdítása.

Az idei év mottója: „Jobb pályán”, az ötnapos fesztiválon számos előadás, kerekasztal-beszélgetés és kulturális program várja a résztvevőket. Olyan neves előadók szólalnak fel, mint Orbán Viktor magyar miniszterelnök és más vezető politikusok, elemzők, szakértők.

Az RTL stábja is megérkezett Tusványosra, ahol egy medve ment ki eléjük.

A döbbenetes találkozásra útközben, Bálványos és Tusnádfürdő között került sor.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­k­­e­l­d­­­ ­­a­ ­s­z­­­e­x­­i­­ ­p­­u­­n­­­c­­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Gábrielcsillaga
2024. augusztus 29. 16:53
Jól látható a videon ,hogy a maci a fejét vakarja a globalista hűlye gyerekek láttán.Székely földön le se szar még a medve se titeket,mert arra gondol, ha megeszem ezeket én is ilyen észnélküli zombi leszek.Retkes Tahók Közössége?
belabattya
2024. július 27. 09:39
Amelyik medve a kezedből eszik, az a lábadból is fog.
tintapaca
2024. július 26. 16:45
Ez a szegény, sovány medve élelmiszert koldulni ült az út mellé. Az egész viselkedése - néhány másodperc alatt is -, erre utal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!