Egy kilenc hónapos csecsemő is megsebesült az orosz terület elleni ukrán támadásban

2024. július 15. 14:27

A belgorodi régiót több támadás is ért az elmúlt huszonnégy órában.

2024. július 15. 14:27

Nyitókép: MTI/EPA/Vjacseszlav Gladkov

Három felnőtt és egy kilenc hónapos csecsemő sebesült meg egy ukrán támadásban Oktyabrszkij településen, amely Oroszország Ukrajnával határos belgorodi régiójában található – számol be róla a TASZSZ orosz hírügynökség. A kisgyermeknek egyebek mellett koponyasérülése van.

Két nőt és egy férfit a mentők a belgorodi városi kórházba szállítottak. Mindhármuknak aknarobbanás és nyomás okozta sérülései vannak. A csecsemőt a mentőszolgálat a regionális gyermekklinikára szállította, közepesen súlyos állapotban

– írta Telegram-csatornáján Vjacseszlav Gladkov, a régió kormányzója, hozzátéve, hogy a csecsemőnek aknarobbanásból eredő sérülése és zárt koponyasérülése van.

A támadásban tizenhét lakóépület is megrongálódott, az egyik teljesen összeomlott.

A belgorodi régiót az orosz–ukrán háború folyamán napi rendszerességgel érik támadások. Az elmúlt huszonnégy órában több településen többtucatnyi otthon rongálódott meg, Krasznoj településen pedig egy lakos meghalt – számolt be róla a Magyar Nemzet a Glasz Naroda orosz hírportálra hivatkozva.

***

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­­­k­e­l­d­­­ ­a­­ ­­­s­­­z­­­e­­x­­i­­­ ­­­p­­­u­­n­­­c­i­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Kovács Ubul
2024. július 15. 18:21
A kutyamenhelyet és az idősotthont kihagytátok, ejnye!!!
rockercicc
2024. július 15. 15:36
Járulékos kár...
B_kanya
2024. július 15. 15:25
"barkov08 2024. július 15. 15:00 Putler gyermekkorház bombázásáról is ilyen objektíven cikkeztetek, ugye?" Igen, szépen megmutatták a gyilkos fegyvert, egy Patriotszkij PAC-3 rakétát. Ja, bocs, az nem orosz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!