Csak a szokásos – Daniel Freund már Európa magyarok általi szétzúzását vizionálja

2024. július 06. 17:31

A német balliberális EP-képviselő ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, egy lemondott találkozó miatt már az EU jövőjéért aggódik.

2024. július 06. 17:31

Nyitókép: Alexis Haulot/Európai Parlament

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nem mindenki nézte jó szemmel az európai vezető politikusok közül, hogy Orbán Viktor Kijev után Moszkvába látogatott.

Ezt is ajánljuk a témában

Valamint az is komoly hullámokat vert, hogy Magyarország lemondta a hétfőre tervezett találkozót Annalena Baerbock (Zöldek) szövetségi külügyminiszter és kollégája, Szijjártó Péter között Budapesten, mivel mint azt a magyar kormányfő bejelentette: 

hétfőn újabb találkozó következik a békemisszió kapcsán.

A Welt arról cikkezett utóbbi fejlemény kapcsán, hogy a szövetségi külügyminisztérium sajnálja a lemondást, mert „egy komoly és őszinte személyes megbeszélés a két külügyminiszter között (...) nagyon fontos lett volna Orbán Viktor miniszterelnök meglepő és koordinálatlan moszkvai útja miatt”.

Utóbbi hangokhoz csatlakozott Daniel Freund is. A német baliberális EP-képviselő, – aki rendszeresen kritizálja az Orbán-kormány munkáját – X-közösségi oldalán azt írta: 

Lélegzetelállító az a sebesség, amellyel az Orbán-kormány jelenleg szétzúzza az európai porcelánt”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vapepe
2024. július 08. 07:57
Daniék addig rohasztották belülről, amíg már egy ruszki böffentés is összeroppantja a porcelánjukat, aki meg próbál belső támaszt adni neki, gáncsolják.
Vén Csataló
2024. július 07. 21:32
A libsi söprdék már megint összetéveszti magát Európával. Orbán maximum ezt a tetves kis libsi szektát akarja és fogja összezúzni.
Chekke-Faint
2024. július 07. 15:47
Ne aggódj, nem lesztek megerőszakolva, mint ahogy álmodban ez már többször előjött.
Töki
2024. július 07. 15:47
Ez még él, ez a kis identitászavaros zsidóbérenc köcsögök??? Ott rohadjon meg a kurva anyjával együtt, ahol van!!! Kis buzeráns fasz!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!