Biden már alig várja, hogy kampányolhasson, esze ágában sincs visszalépni

2024. július 19. 21:05

Pedig korábban azt mondta, ha kiderül, hogy beteg, visszalép.

2024. július 19. 21:05
null

Nyitókép: Kevin Dietsch/Getty Images

Joe Biden először bírálta republikánus riválisát, Donald Trumpot, mivel „sötét vízióval” rendelkezik Amerikával kapcsolatban, majd azt mondta, alig várja, hogy a jövő héten visszatérjen a kampányba és novemberben nyerjen  – írja a Guardian.

A jelenleg delaware-i birtokán tartózkodó, koronavírussal küzdő Bidenre egyre nagyobb nyomás nehezedik saját pártja részéről is, hogy lépjen vissza az augusztusi konvenció előtt, ahol a Demokrata Párt hivatalosan is kiállítja jelöltjét a novemberi elnökválasztásra.

Ezt is ajánljuk a témában

Nem is a Trump elleni merénylet, hanem a teljes kudarccal záruló június végi vita után kezdték kérlelni sajátjai a 81 éves elnököt, hogy vonuljon háttérbe: összesen 25 demokrata képviselő és három szenátor szólította fel nyilvánosan, hogy lépjen vissza. 

Bidennek azonban – noha korábban úgy nyilatkozott, ha kiderül hogy beteg, visszalép – a jelek szerint esze ágában sincs meghátrálni. 

Alig várom, hogy a jövő héten visszatérhessek a kampányba, hogy továbbra is leleplezhessem, milyen fenyegetést jelentenek Donald Trump 2025-ös választási ígéretei” – mondta a Reutersnek nyilatkozva Biden, akivel kapcsolatban azonban néhány órával ezelőtt még olyan hírek érkeztek, hogy a hétvégén visszalép. Az Axios információi szerint az amerikai elnök belefáradt a rossz közvélemény-kutatásokba és az őt érő folyamatos kritikákba. Sajtóértesülések szerint már Barack Obama korábbi elnök szerint is erősen kétséges, hogy volt alelnöke jelölt maradhat-e. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­é­­k­­­e­­l­d­­ ­­a­ ­­­s­­­z­e­­x­i­ ­­p­­­u­­n­­c­i­­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
Jospehe998
2024. július 20. 09:55
He egyetlen dolgot is megtanulhattunk idáig az az hogy ezek nem félnek csaláshoz folyamodni a siker érdekében…nem lepődnék meg ha Biden ismét elnök lenne!
Nasi12
2024. július 20. 08:45
Szerintem Trump is alig várja. Kér egy kávét.
llnnhegyi
2024. július 20. 06:50
Tata, tarts ki november első keddjéig!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!