Bedrogozva és részegen szelte az utakat fényes nappal a román rendőr

2024. július 28. 13:32

Nagy meglepetést sikerült okoznia a 39 éves férfinak.

2024. július 28. 13:32

A nyitókép illusztráció. Fotó: JAAP ARRIENS / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

A parti őrség egyik rendőrtisztjét fényes nappal állították meg a rendőrök a Konstanca megyei Tuzla közelében – írja a Maszol.

Az ellenőrzés során alkoholszondával vizsgálták, ugyanakkor drogtesztet is elvégeztek nála. Mint kiderült, ittasan és kábítószer hatása alatt vezetett. (Az alkoholszonda egyébként 1,71 mg/l tiszta alkoholt mutatott ki a leheletében.)

Tekintve, hogy a teszt szerint alkoholt és drogokat fogyasztott, a férfit egy egészségügyi intézménybe szállították biológiai mintavétel végett.

A Konstanca Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint bűnügyi eljárást indítottak a 39 éves férfi ellen alkohol és tiltott szerek hatása alatt történő járművezetés miatt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2024. július 29. 10:18
Szelte az utakat? Jó hogy nem mindjárt rótta a habokat. Miért alkalmaznak ilyen balfasz újságírókat, akiknek fogalma nincsen a magyar szólásokról? És milyen főszerkesztő az, aki ezt így kiengedi? Nem sül le a képetekről a bőr??
google-2
2024. július 28. 15:04
Klímafélelem, nehéz gyerekkor, szerelmi bánat? Vagy azt hitte, neki szabad?
zakar zoltán béla
2024. július 28. 13:52
Kereste az őshazát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!