Az oroszok azt állítják, tudják, mi a célja Orbán Viktornak

2024. július 15. 16:37

Putyin szóvivője szerint Orbán EU-s vezetőknek írt levelét nem ismerik, az általános megközelítését viszont igen.

2024. július 15. 16:37

Nyitókép: Mikhail METZEL / AFP

 

A Kreml tisztában van Orbán Viktor miniszterelnök általános megközelítéseivel az ukrajnai rendezéssel kapcsolatban, de nem ismeri az uniós vezetőkhöz intézett levelének konkrét tartalmát – jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő hétfőn Moszkvában.

Ezt is ajánljuk a témában

„Természetesen a moszkvai kapcsolatfelvétel során Orbán úr kifejtette elképzelésének főbb paramétereit, de természetesen nem tudjuk, miről esik szó az EU-n belüli belső levelezésben” – mondta Peszkov.   

A magyar kormányfő békemissziója keretében a hónap eleje óta 

Kijevben, Moszkvában, Pekingben és az Egyesült Államokban tárgyalt az ukrajnai rendezésről.

A Donald Trump volt amerikai elnök és republikánus elnökjelölti cím várományosa ellen elkövetett merényletkísérlettel kapcsolatban Peszkov közölte, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök nem tervez kapcsolatba lépni az amerikai politikussal.   

Ezt is ajánljuk a témában

Kérdésre válaszolva elmondta, hogy Putyin biztonságát a más országok vezetői elleni merényletektől függetlenül megerősítették, figyelembe véve a nemzetközi feszültség általános növekedését.

(MTI)

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­r­­­t­é­k­e­­­l­­­d­­­ ­­a­­­ ­­­s­z­­e­­x­­­i­ ­p­­u­­­n­­­c­i­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
xantua
2024. július 16. 13:14
Az oroszok évek óta lehallgatják az összes telefon, videón nézik a kormány üléseket, még Orbán Viktor seggéből is ők nézik, hogy éppen ki nyalja.
civilina-2
2024. július 15. 20:25
"...nem tudjuk, miről esik szó az EU-n belüli belső levelezésben” – mondta Peszkov." Nem-e? Mi meg azt nem tudjuk, hogy ez hogy fordulhat elő!
templar62
2024. július 15. 19:47
Még ma kilépni az Unióból .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!