Az egész világon Orbán Viktorért aggódnak – az is nyilvánvaló, miért

2024. július 14. 14:47

Európában és a tengerentúlon is vadászni kezdtek a békepárti politikusokra, az X-et ellepték azok a bejegyzések, amelyek attól tartanak, hogy Robert Fico és Donald Trump után a magyar miniszterelnök elleni támadás készül.

2024. július 14. 14:47

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

A Donald Trump elleni merényletet követően ellepték az X-et azok a hozzászólások, amelyek Orbán Viktor miatt aggódnak. Cikkünk írásakor több száz olyan bejegyzés érkezett csak az előző percekből (!), amelyek arra hívják fel a figyelmet, hogy Trumphoz és Robert Fico szlovák kormányfőhöz hasonlóan a magyar miniszterelnök is az orosz-ukrán háború mielőbbi befejezését sürgeti, mostanra pedig úgy tűnik, a békepárti politikusokra szabályosan vadászni kezdtek.

Fico, Trump, Orbán. Mi a közös bennük? Hogy egyikük sem akarja támogatni az ukrajnai háborút, és mindannyian kijelentették, hogy a béke mellett állnak

– írja egy lengyel felhasználó, de a világ minden tájáról érkeznek aggódó üzenetek, nem csupán Európából, hanem például Dél-Amerikából vagy éppen Ázsiából.

Az amerikai elnökválasztás esélyesével szemben elkövetett merénylet után Robert Fico is azt mondta, hogy szinte megismételték a forgatókönyvet: „Donald Trump politikai ellenfelei megpróbálták őt leállítani, és amikor ez nem sikerül, annyira felbosszantják a közvéleményt, hogy valami szerencsétlen fickó fegyvert ragad".

A Fico elleni támadás után egyébként ugyancsak szóba került Orbán Viktor biztonsága, akkor a Terrorelhárítási Központ azt írta:

A TEK teszi a dolgát, az ilyenkor szokásos protokoll szerint jár el. A miniszterelnök biztosításával kapcsolatban információt nem adunk ki.

Eközben mást irányt is vettek a hozzászólások: ahogyan arra Szarvas Szilveszter Facebook-oldalán felhívta a figyelmet, a liberálisok már azt kérdezgetik, mikor lőnek rá Orbán Viktorra, még szavazást is indítottak erről.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 396 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. július 15. 08:46
Remélem tegnap Hajdú János ismét bekopogott Dr Miniszterelnökhöz és vitt egy golyóálló mellényt és csak annyit mondott, hogy Drága Miniszterelnök úr ez most nem egy kérés lesz...
cccbasatu
2024. július 14. 22:27
Teljesen kizártnak tartom hogy Orbánt lepuffanthatják, ezt az USA és az EU sem akarja.De keleten mások az elképzelések de ők is tudják hogy nem lehet mert Natanju ezt nem engedi meg nekik. Mert az roppant nagy veszélynek tenni ki a honi zsidóságot! Szóval ha Orbánt nem tudják féken tartani akkor inkább csinálnak magyar Majdant,és ez reális is!
Patika
2024. július 14. 21:43
Mit ér a lopott vagyon, ha közben beledöglik a tokvaj?
llnnhegyi
2024. július 14. 21:16 Szerkesztve
A libbcsikommcsi ellenzéknek sohasem sem többsége! Így élnek -halnak életük végéig. dr miniszterelnököt megölni nem kell félnetek jó lesz! A híres vesszőt most elhagyom.-:))) Kis kulturális képzés abüdöslábú komenista maradványoknak!-:)) Éljen mindenki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!