Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

„Aggasztó a jövőre nézve" – francia világsztár kritizálta Szoboszlai Dominiket

2024. július 05. 12:44

Fejlődési ívre van szükség.

2024. július 05. 12:44
SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

William Gallas exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak, amelyben szóba került a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik is. 

Gallas, aki jelenleg az NB I-es ZTE FC-nél utánpótlásedzője elmondta, számára csalódás volt a magyar válogatott kiesése.

Azt láttam, hogy sok futballista nincs formában, nem az elvárt szinten teljesített, ez sajnos Szoboszlai Dominikra is igaz”

 – fogalmazott. Azt is hozzátette, „vele szemben túl nagy volt az elvárás, hiszen a Liverpoolban játszik, megszoktuk, hogy a magyar csapat legjobbja, ami most nem így volt”. Gallas szerint mivel nem volt százszázalékos formában ezért nem volt esélye, hogy kimagaslóan teljesítsen a tornán. 

Javulnia kell, akárcsak az egész válogatottnak.

Fejlődési ívre van szükség, ha ez nincs meg, az aggasztó lehet jövőre nézve”

– tette hozzá.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2024. július 06. 13:48
Ok, ok. Túl vagyunk a dolgon, a jövőre kell koncentrálni. Hajrá Magyarok !
Graf
2024. július 06. 05:35
a probléma: ". Kis pénz kis foci.....". Nagy csöcs is kis foci :-)
pipa89
2024. július 05. 18:54
Vazze, ha nem vagy egészséges, milyen ívet repesztesz? A hordágyra? Áááá!
gyaloggos
2024. július 05. 15:44
AZ tény, hogy EGYES játékosok formán kívül érkeztek, SZOBOSZLAIVAL azonban nem volt gond, szerintem. HOZTA azt, ami tőle átlagosnak mondható, az meg utólag kiderült, hogy SÉRÜLT volt. AZT a SVÁJC elleni első félidőt máig nem értem. VOLT esélyünk a 60. perc után a pontszerzésre, a svájciak időnként határozottan zavarban voltak, kapkodtak. A NÉMETEK ellen is alakulhatott volna ez másképpen, az első gól vitathatlan német szabálytalanság következménye. MÁR mindegy. HAJRÁ MAGYAROK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!