A német köztévében sajnálkoztak azon, hogy a Trump-merénylet meghiúsult: Elon Musk azonnal kérdőre vonta a német kancellárt

2024. július 17. 17:31

Korábban a milliárdos halálával is viccelődtek.

2024. július 17. 17:31

Nyitókép: ETIENNE LAURENT / AFP

A ZDF közszolgálati televízió egyik szatirikus műsorának humoristája Sebastian Holtz (El Hotzo) nemrég a Donald Trump elleni merénylettel próbált viccelődni. Egyrészt azon sajnálkozott, hogy a merénylet végül sikertelen lett.

Továbbá a merényletet egy megkésett buszhoz hasonlította. 

Ezt is ajánljuk a témában

Holtz kijelentései jókora felháborodást keltettek a német közvéleményben, ennek hatására az őt foglalkoztató RBB rádió show is szerződést bontott vele. A történtek híre Elon Muskhoz is eljutottak, akinek halálával korábban szintén viccelődött Holtz.

Valaki az Egyesült Államok vezető elnökjelöltjének halálát, illetve az én halálomat kívánja, a német kormány pedig fizet ezért? Kancellár úr, was ist das? 

 – írta Musk.

Habár a világ egyik leggazdagabb embere, aki az X közösségi oldal, a Tesla és a SpaceX tulajdonosa is sokáig távol tartotta magát a politikától az utóbbi időben egyre többször szólal meg olyan fontos kérdésekben, mint a migráció vagy a családpolitika – elutasítva a baloldali narratívát. Kedden a hírek szerint Musk úgy döntött, hogy havonta 45 millió dollárt kíván adományozni egy új, júliusban induló kampányszervezetnek, amely Donald Trump jelöltségét támogatja. Nemrég pedig az Európai Bizottsággal került összetűzésbe a milliárdos a szólásszabadság védelme miatt. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­é­k­­e­­­l­­­d­ ­a­ ­s­z­­e­­­x­i­ ­­­p­­u­­n­­­c­­­i­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Forgalmazó
2024. július 17. 23:27
Dögöljönek inkább a prüsszelita komunista aljadékok!
zsolti123
2024. július 17. 23:27
Az lemaradt a fordításból, hogy: "Nyíltan marxista nézetei egy egész generációt gyűlöletre ösztönöznek." His openly Marxist views inspire a whole generation. Pedig fontos
bagira002
2024. július 17. 20:27
Bezzeg ha a háborúpárti brüsszelitát értre volna merénylet a dollár kommunisták háborút kirobbantották volna .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!