A Deep State ezzel két súlyos bűnt követett el az amerikaiakkal szemben – Szánthó Miklós Joe Biden visszalépéséről

2024. július 21. 22:39

Elárulták saját szavazóikat. Fél évig az USA elnöke egy olyan személy lesz, akiről mindenki pontosan tudja, hogy az ország nemzetbiztonsági érdekeit veszélyezteti.

2024. július 21. 22:39

Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

Joe Biden néhány órával ezelőtt bejelentette, nem indul újra a novemberi elnökválasztáson, de januárig ő marad az Egyesült Államok elnöke. Nem sokkal ezután X-oldalán közölte, alelnökét, Kamala Harris-t támogatja utódjaként. Az eseményekről Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója nyilatkozott a Mandinernek:

Ezt is ajánljuk a témában

„Senkit nem ért váratlanul Joe Biden visszalépése a jelöltségtől. A Newsmax és az NBC még a bejelentés megközelítőleges időpontját is megírta péntek délután. Az elnökjelölti vita óta mindenki tisztában volt azzal, amit a konzervatívok évek óta állítottak: 

Joe Biden alkalmatlan arra, hogy betöltse az USA elnöki tisztjét. 

Csupán azért maradhatott versenyben az újraválasztásért, mert a Demokraták vezetése és a fősodratú liberális média, lánykori nevükön a ‘Deep State’, közös erővel az utolsó utáni pillanatig titkolni igyekezett a nyilvánvalót. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Deep State ezzel két súlyos bűnt követett el az amerikaiakkal szemben: egyrészt, megfosztották a választókat attól a joguktól, hogy – az USA hagyományainak megfelelően – az előválasztások során ők döntsenek Joe Biden utódjáról. A demokrata vezetés minden olyan jelöltet ellehetetlenített, aki Joe Biden ellen eséllyel léphetett fel, pedig pontosan tudták, hogy az elnök egészsége rohamosan romlik. Ezzel elárulták saját szavazóikat. Másrészt, tarthatatlan az a helyzet, hogy a nyugati világ legerősebb hatalmát egy olyan ember vezesse, akinek szellemi és fizikai egészsége nem teszi lehetővé, hogy megbírkózzon az egyre veszélyesebb világunk fokozódó kihívásaival. Ráadásul a mai napon Joe Biden csupán a jelöléstől lépett vissza. Az alkotmány szerint januárig, vagyis még egy fél évig az USA elnöke – katonai főhatalom birtokosa – egy olyan személy lesz, akiről mindenki – a nyugati világ ellenségei is – pontosan tudja, hogy az ország nemzetbiztonsági érdekeit veszélyezteti. 

Bárki lépjen is Joe Biden helyébe, ennek az elitnek a jelöltje lesz, nem a szavazóké, 

akiket nemes egyszerűséggel kiforgattak a döntés jogából. Mivel a washingtoni mocsár legfontosabb érdeke a háború folytatása, tulajdonképpen mindegy, hogy kire esik a választásuk. Amerikának – és a világnak – egyetlen esélye van a békére: Donald Trump. Magyarként is az ő sikerében kell bízzunk, hiszen az általa vezetett republikánus tábor tisztában van azzal, hogy az USA, Európa, Ukrajna és az egész világ érdekébe a háború lezárását és a fenntartható béke elérését kell állítani. Orbán Viktor és a magyar kormány ebben erős partnere lesz az új Fehér Háznak, hisz a kezdetektől ezt az álláspontot képviselik. A magyar kormányfő az egyetlen európai vezető, aki ezért aktívan tesz is. Legutóbb a békemisszió során.”

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­r­t­­é­­­k­e­l­­­d­ ­­­a­­­ ­s­z­­­e­­­x­­i­ ­­p­­­u­n­­c­­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Zokni
2024. július 22. 08:11
“…mindenki pontosan tudja, hogy az ország nemzetbiztonsági érdekeit veszélyezteti.” - közli a Tisztességesség Központ kabala bábja. Miért? Orbán azóta veszélyezteti, mióta először Moszkvában járt, és megmondták neki, hogy mostantól hány verszta. Vagy mi.
elbert-0
2024. július 22. 06:37
De ahogy mondani szokás külön hely van a pokolban azoknak akik ide tolták és eddig tartották az öreget.
ördöngös pepecselés
2024. július 22. 06:35
"Bárki lépjen is Joe Biden helyébe, ennek az elitnek a jelöltje lesz, nem a szavazóké" ez eddig is így volt és mindenki tudta aki nem gomba, de a diktatúrák soha nem rendeznek demokratikus választásokat. Így a magukat demokratának hazudó internácik se bíbelődnek vele egy világháború kellős közepén. A kérdés számomra az hogy egy nyuszit(Gorbacsov) húznak elő a kalapból vagy egy véreskezű diktátort? Szerintem utóbbit mert Kína nincs a kezükben hogy áthelyezzék a világuralmuk székhelyét a korábbi gyakorlatuk szerint
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!