Ukrán elismerés: Magyarország mindig gyorsan reagál a kérésekre

2024. június 06. 17:24

Humanitárius segítségről van szó, nem fegyverszállítmányokról.

2024. június 06. 17:24
null

Nyitókép: MTI/Nemes János


A magyar kormány ukrajnai humanitárius segélyakciója keretében újabb nagy értékű szállítmány érkezett Kárpátaljára. Ezúttal Magyarország Ungvári Főkonzulátusának közreműködésével öt lélegeztetőgépet, hét fecskendős infúziós pumpát és 500 darab Dexa-Ratiopharm 4mg/ml oldatos injekciós készítményt adtak át szerdán Ungváron – adta hírül a Kárpáti Igaz Szó.

A szállítmány összértéke meghaladja a 37 millió forintot.

„Mérhetetlenül hálásak vagyunk magyarországi partnereinknek a támogatásért és az együttműködésért” – jelentette ki Roman Szaraj, a Kárpátaljai Megyei Tanács elnöke a szállítmány átadásán. 

A magyar kormány mindig gyorsan reagál a kéréseinkre és rövid időn belül megoldják a felmerülő problémákat. Nem csak ez egészségügy területén kapunk hatalmas segítséget, hanem a gyerek táboroztatásában is. Minden lehetséges fórumon elmondom, hogy tavaly 2000 gyerek tobozozhatott Magyarországon. 

Hatalmas öröm a számunkra, hogy ennek a programnak idén is lesz folytatása. Azt kívánom, hogy a két ország közötti szoros baráti viszony tovább erősödjön” – tette hozzá a megyei tanács elnöke.

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:38
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­é­­k­­e­­l­d­­ ­­­a­­ ­s­­z­­­e­x­­i­­­ ­p­­u­n­­­c­­­i­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
bigfater73
2024. augusztus 28. 09:53
Ne higgy az ukiknak! Miközben ölelget hátba szúr!
tésztagyári szakmunkás
2024. június 07. 01:37
A korlátolt agyú Genusnextgennek (és a többi hülyének, aki vele egyívású): a tőzsdei ár a cső másik végére vonatkozik. Azt haza kell hozni, tárolni kell. Az orosz gáz ára a magyar határon való átvételre vonatkozik. Mennyi a tranzitdíj? "Akár 30 százalékkal is drágíthatja ezen a télen a magyarországi gáz árát egy új bolgár adó, amit kifejezetten az orosz gázra vetettek ki." Forrás: www.valaszonline.hu/2023/10/26/bolgar-tranzit-orosz-gaz-dragulas-magyarazat/
csapláros
2024. június 06. 20:35
Genusnextgen 2024. június 06. 17:53 letsgobrandon-2 2024. június 06. 17:31 ...""Orbán mindent elért amit akart a fontos energetikai szerződések mind megmaradtak.." Hála neki sokkal drágább a rezsicsökkentett gáz, mintha bebattyognának a tőzsdére és ott vásárolnák meg. "... Nekünk akkor van gáz, ha nincs gáz a tőzsdén sem, tehát ennél olcsóbbat ti sem találhattok. DE NEKÜNK NEM KELL ilyen gáz, és olyan sem, amely HUN VAN, HUN NINCS, mert az erősebb kutya baszik alapon ELVÁSÁROLJÁK előlünk, mint a Pfizer vakcinát anno. Marad tehát, hogy a BIZTOSAT nem adjuk föl a bizonytalanért. Elég nekünk, hogy több lábon állunk, vagyis az orosz gázimport is CSÖKKENŐBEN. Ezzel még mindig a LEGKEVESEBBET fizeti a lakosság az Unióban, míg ti, szarfaszúak a 6-7-22 szeresét odakinn. Élvezzétek húgyagyúak !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!