Tuskék természetesen hazudtak

2024. június 18. 20:38

Ott meg is történt, és ha nem figyelünk, megtörténhet itt is.

2024. június 18. 20:38
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Sergii Kharchenko / NurPhoto via AFP

Tuskék természetesen hazudtak. Ez már a kezdet kezdetén nyilvánvaló volt, hiszen a globális elit csak és kizárólag az ő értékeit képviselő pártokat támogatja; ám a szavazóik javarésze is hazudott, méghozzá magának. Ez itt velünk nem történhet meg, hiszen a betelepítés szembemegy a józan ésszel és a nemzeti érdekkel – mondogatták balga mód magukat nyugtatva. 

De megtörténhet. Ott meg is történt és ha nem figyelünk megtörténhet itt is. Aztán kérdezhetjük magunktól: ez hogy történhetett meg. Hát így”

***

Ezt is ajánljuk a témában

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
templar62
2024. június 19. 11:33
Nicht bessssarrrren .
Reszelő Aladár
2024. június 19. 09:29
Ez volt a Donalt-Tusk paktum. Lengyelországot egy progresszív liberális laborrá változtaták, cserébe Tusk szabad kezet kap és soha jogállamisági kérdéseket nem feszegetnek, amíg hatalmon vannak. Ha változás lesz, akkor az új kormány lesz felelős és indulhat minden előről. Nyilván Lengyelország lesz az első, aki katonákat is fog küldeni Ukrajnába.
2024. június 19. 08:30 Szerkesztve
Nos, Lengyelország az állatorvosi ló. Mutatja, hogy mi történik, ha egy országban Soros NGO-hadserege megveti a lábát (média: nemzeti, vallásbeli és nemi identitás lebontása), aztán kormányváltást indukál azzal, hogy politikai erőt vásárol magának, majd kinyitja egy ország kapuját a Soros-terv megvalósítására, azaz migránsok áradatát zúdítva egy ország társadalmára. Ez a nyitott társadalom elérésére tett leghatékonyabb és legbiztosabb eszköz. A következő az igazságszolgáltatás felvásárlása. Tehát, van a terv és a megvalósítására a módszer: az instant Soros-hadsereg, az NGO-sereg, amin keresztül sebet üt a társadalom szövetébe (média, politika és igazságszolgáltatás felvásárlása), amely nemcsak 1xű 1xi szerzés, hanem maradandó antidemokratikus hatalomszerzés, azaz szimpla gazdasági bűnözés konvertálása háborús-diktatórikus bűnné, azaz örökös, dinasztikus hatalomszerzéssé.
2024. június 19. 01:42 Szerkesztve
Szegény Köpper. Ismét alá állt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!