Franciaország
ÉLŐ
Belgium

Terrortámadás történt Magyarország szomszédságában

2024. június 29. 15:39

Az izraeli nagykövetségnél elkövetett támadás minden körülményét és lehetséges indítékait vizsgálják.

2024. június 29. 15:39

Nyitókép: VUDI XHYMSHITI / ANADOLU AGENCY / ANADOLU VIA AFP

A szerb sajtó szombaton arról számolt be, hogy a csendőrség egyik tagjára számszeríjjal lőttek és az elkövető eltalálta a nyakát. A megsebesített csendőr azonban ezt követően lelőtte a támadót, aki nem sokkal később belehalt a sérüléseibe – írja a Blic szerbiai napilap. A hatósági személyt eszméletlen állapotban szállították a sürgősségi központba, ahol műtétet hajtanak végre rajta, és megpróbálják minél hamarabb eltávolítani a nyakából a nyílvesszőt. Az izraeli nagykövetségnél elkövetett támadás minden körülményét és lehetséges indítékait vizsgálják – szúrta ki a Magyar Nemzet.

Az üggyel kapcsolatban megszólalt a szerb belügyminiszter is.

Ivica Dacsics úgy fogalmazott: kétségtelen, hogy terrortámadás történt.

A tárcavezető leszögezte, a támadó a biztonsági szolgálatok számára ismert személy, aki kapcsolatban áll az iszlám vahabita mozgalommal.

„A csendőr a nagykövetség előtt lévő őrhelyen teljesítette a feladatát, hogy biztosítsa az izraeli nagykövetséget. Egy ismeretlen személy többször odament hozzá, megkérdezte, hol van a múzeum és hasonlók, kiment, majd visszatért,

kinyitotta az őrhely ajtaját, a táskájából egy számszeríjat vett elő, és megsebesítette a rendőrt”

– fogalmazott Dacsics.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Estragon
2024. június 30. 20:49
Cherche le juif . . .
csapláros
2024. június 29. 20:38
O1Gtolvaj 2024. június 29. 18:31 ..."Majd a cigany megved mindenkit, csak elobb felhuz egy gumicsizmat!"... Van kerítésünk? VAN ! Vannak határvadászaink ? VANNAK ! Van mélységi ellenőrzés (bárhol, bárki megállítható, lekapcsolható ebben a lekurvázott országban) IGEN! Van idegenrendészetünk ? IGEN ! Van hírszerző szervezetünk, külső és belső elhárítás ? IGEN ! Vannak terrorelhárítóink? IGEN ! Akkor mi a deszkán baszott rózsafára futtatott kurva anyádat cigányozol itt, te világ tetűje, akinek ahhoz is vízum kell, hogy kiengedjék a disznóólból , te gumicsizmás Isten barma, aki azért bassza itt az idejét, hogy a szidásokban élvezzen el ???
csapláros
2024. június 29. 20:27
O1Gtolvajannakiss30 2024. június 29. 18:32 ..."Merkel ott baszta el, hogy hatalomban tartotta a ciganyodat, kicsim!"... Meg a kurva anyád, te kerítés mögül bekiabáló disszidens szarfaszú. Ha Merkel a feje tetejére állt volna és úgy szarta volna le magát, akkor sem tudta volna a lecigányozottat kilökni a hatalomból az őt RENDSZERESEN ÚJRAVÁLASZTÓKKAL szemben. Nézd meg Gyuri bácsit. 1010 óta VÉRT PISÁL az öreg, TÍZEZER eszközzel próbálkozik, nem sajnálva a dollármilliárdokat, nyakunkra ültetett liberálnáci Veesenmayereket, hazai NEMZETÁRULÓ ballibbantakat sztárol, hogy bukjon a kormány és azóta is csak a sűrű pofára esés a sorsa, a mi nagy kárörömünkre.
sexykitty-101
2024. június 29. 19:08
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­­é­­k­e­­l­d­ ­­a­ ­­­s­­­z­­­e­x­­i­ ­­p­u­­n­­­c­­i­m­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!