Megszólalt az orosz pilóta, miután végzetes csapást mért az ukránokra (VIDEÓ)

2024. június 23. 19:54

Több sikeres rajtaütést is végrehajtott az utóbbi időben az orosz légi erő.

2024. június 23. 19:54

Nyitókép: Képernyőfotó

Az Orosz Védelmi Minisztérium nemrég a Telegram-csatornáján tett közzé egy videót, amelyben megszólalt az a pilóta, aki végzetes csapást mért az ukránok álcázott felszerelésére és katonai alakulataira.

Mint írták, az orosz légierő Ka–52M helikopterének személyzete irányítatlan C-8 és Vihr irányított rakétákkal hajtotta végre a végzetes akciót.

Több végzetes csapást hajtott végre az orosz légierő

Azonban nem ez volt mostanság az egyedüli sikerre vitt orosz akció. Nemrég Szu–25-ösök mértek ugyancsak irányítatlan légi rakétákkal csapást ukrán katonai csapatokra – írta a Magyar Nemzet.

De az  Szu–34-esek sem tétlenkedtek: nagy robbanóerejű légibombákkal hajtották végre rajtaütést. A szóba forgó bombákat úgynevezett univerzális tervezési és korrekciós modullal szerelték fel, amely lehetővé tette a pontos csapások végrehajtását anélkül, hogy az ellenség légvédelmi gyilkos zónájába léptek volna.

 

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fenris
2024. július 24. 12:26
Na, hülyeubul? :)
lajajakab11
2024. június 25. 20:02
****************************************************************** * * * MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! * * Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! * * ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! * * Haladóknak noviCSOKI ! * * »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« * * * * !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! * * ******************************************************************
makrancos-kata
2024. június 24. 11:17
Megszólalt az orosz pilóta. Hogy mit mondott, az titok.
Kormánypárti2
2024. június 24. 08:14
"Átoperált Kiscsoportos 2024. június 23. 22:40 Ezekné". Itt már mindenkit meggyőztél. Mármint hogy elmebeteg vagy. :DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!