Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Magyarország miatt mentek neki az oroszok az Egyesült Államoknak

2024. június 10. 10:01

Az orosz nagykövetség közleményben kritizálta David Pressmant, amiért az amerikai nagykövet azt hiszi, utasításokat osztogathat szuverén országok kormányainak, hogy kivel és miként kell együttműködniük.

2024. június 10. 10:01
null

Nyitókép: AFP/Gavriil Grigorov

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon való részvétele megbántotta David Pressman budapesti amerikai nagykövetet, aki azt hiszi, a szuverén országok minisztereinek utasításokat oszthat, míg más uniós országokat az Egyesült Államok megfosztott az Oroszországgal való előnyös együttműködéstől – idézi a RIA a magyarországi orosz nagykövetség közleményét.

Az amerikai nagykövet ismét úgy döntött, hogy neki szabad jelezni, hogy szuverén államok kormányainak kivel és hogyan kell együttműködniük

– írják az oroszok, akik szerint az uniós országoknak nem volt választásuk, amikor az orosz energia elutasítása mellett döntöttek, mert a gázszállítás terén például példátlan politikai nyomásgyakorlással és nyílt bűncselekményekkel, például az Északi Áramlat elleni „terrortámadással" megfosztották őket az együttműködéstől Oroszországgal.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. június 11. 01:28
Zjzj 2024. június 10. 11:53 ..."A nagy testver megvedte petiket, most mar tudjuk ki az igazi baratunk! Rohadt arulo muszkaszopancok!"... A politika NEM BARÁTSÁG kérdése. Neked, mivel szemmel láthatólag BUZI vagy, a Pressman lehet a barátod. Valszeg szobára is mennél vele, örömmel... Magadról se felejts el kijelenteni hogy egy rohadt áruló fűszeres szoponc vagy, miután a sarkon tőle veszed a tejet és a kenyeret. Vagy mondjuk azt, hogy valamelyik üzletlánc vezetőjének a faszát szopod le minden egyes alkalommal, ha bemész hozzá vásárolni, amit értelem szerűen GYAKRABBAN teszel (már csak az élvezetért is), mint amilyen gyakran tőlünk kiutaznak a muszkákhoz... szarfaszú patkány.
csapláros
2024. június 11. 01:19 Szerkesztve
Kovács Ubul 2024. június 10. 12:48 ..."Magyar csicskáik miatt mentek neki az oroszok az Egyesült Államoknak"... Kik azok a magyar csicskák HÚGYAGYÚ? Ilyet itt nem tudni. Miért nem a SAJÁT HÁZAD csicskáival foglalkozol, disszidens, akik a Bidé pelenkából való fosnyalás közepette fogják a seggedbe lövetni a ruszki atomot, hogy öröm lesz nézni, ahogyan elolvadsz a gombafelhőben ??? 😜
krumplinudli
2024. június 10. 20:38
Mikor dobjuk ki ezt a homárt az országból vegre!?!?!!
B_kanya
2024. június 10. 13:43
"Tiszafa 2024. június 10. 12:57 Pontosítsunk csak: Az orosz nagykövetség közleményben kritizálta David sürün seggbebaszott Pressmant..." Méghozzá maróan és fehérek közt európaiként :) Lavrov mellett least trust, blinken, 360 fokos annalena... Hagyjuk már...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!