Szlovénia
ÉLŐ
Szerbia

Magyarország miatt lett elegük: honfitársaiknak üzentek a németek

2024. június 06. 11:42

A Die Welt olvasói nagyon unják, hogy a lap szerint Európa csak zöld és baloldali lehet, aki pedig békét szorgalmaz Ukrajnában, azonnal megkapja a Putyin-barát jelzőt.

2024. június 06. 11:42
75 years of the Basic Law - State Act

Nyitókép: illusztráció, DPA/AFP/Kay Nietfeld

Az Európai Unió számos országában erősödnek az oroszbarát pártok – állítja a Die Welt, amely szerint a Kreml ezeket az országokat használja fel a narratíva terjesztéséhez. A három szerző példaként Magyarországot és Orbán Viktort hozta fel, mondván, azután is szerződést kötött Moszkvával, hogy megindult a támadás Ukrajna ellen.

A Welt olvasói viszont nagyon nem értenek egyet az összeállítás üzenetével, a legnépszerűbb hozzászólás például arra hívja fel a figyelmet, hogy a lap befejezhetné a rejtett választási propagandát és az utalásokat, hogy az EU kizárólag baloldali és zöld lehet.

Eszembe jut a csehszlovák kommunista időszak, amikor mindenki, aki nem értett egyet a diktatúrával, imperialista és németpárti volt. Aki most nem tapsol a baloldali zöldeknek és a genderpolitikának, automatikusan Oroszország barátja lesz

– jelentette ki egyikük. A legtöbben egyébként erre hívják fel a figyelmet: aki nem ért egyet a mostani kormánykoalícióval, rögtön Vlagyimir Putyin rajongójává válik a német lap szemében.

Az egyik olvasó a Békemenetről is írt, mondván, aki a béketárgyalásokat szorgalmazza, jobboldali és Putyin-barát lesz, eközben viszont a Welt nem írt egy sort sem arról, hogy mennyien gyűltek össze a békéért Budapesten.

Ezt is ajánljuk a témában

 

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oldalkosár
2024. június 06. 18:02
"A három szerző példaként Magyarországot és Orbán Viktort hozta fel, mondván, azután is szerződést kötött Moszkvával, hogy megindult a támadás Ukrajna ellen." Meg Ausztria és Szlovákia is. Igaz, nem látványos külsőségek közepette. Suttyomban. Őket nem éri feddés emiatt. Mert kell a gáz, baszomanyátok.
alexandrosz-2
2024. június 06. 17:32
Békéről hasbaráznak, mindeközben honvédeket küldenek Csádba, miután Afganisztánban, Irakban, Koszovóban hullottak a magyarok az aljas zsidó gazdáik szolgálatában. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben 85+50+5 milliárd eurót szavaztak meg a hoholoknak a háborújukra, 13 szankcióscsomaggal, soktucat szankcióhosszabbítással, meg minden egyéb szarsàggal. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben eszement barom módján támogatják a zsidó apartheid terrorállam népirtásàt, hàborúját, melyben magyar állampolgársággal bőségesen ellátott szadista zsidó gyilkosok bandái gyilkolnak halomra gyermekeket, asszonyokat. A zsideszes patkányoknál nem arra kell figyelni, amit hazudoznak, hanem arra, amit csinálnak!
5m007h 0p3ra70r
2024. június 06. 15:28
» Kovács Ubul 2024. június 06. 13:29 Aki nem MosZkóviában szorgalmazza a békét, teljes joggal kapja meg a Putyin-barát jelzőt.« Hűha! Akkor a Svájcba tervezett békekonferencia egy Putyinbarát konferencia lenne.
Aerion
2024. június 06. 15:15
Férfiből nem lehet nőt CSINÁLNI. Nőből nem lehet férfit CSINÁLNI. Ez lehetetlen. Az egy hazug konnotáció, ami azt állítja, hogy ez lehetséges. Ezt ők is tudják, ezért úgy próbálják áthidalni ezt az antagonisztikus fenomenológiai problémát, hogy nemlétezőnek tekintik. Amiről nem veszünk tudomást, az NINCS. Képzeljétek. Ez a moslék megoldása. Nem beszélünk róla, átugorjuk a definíciós körből, transzportáljuk magunkat az atomjain át, TEHÁT nincs. Azonban, ha valaki MÉGIS tudomást vesz arról, ami kiböki a debilek szemét, azt azonnal meg kell semmisíteni. Mert képzeljétek, veszélyezteti a demokráciát. Mint például a 2020-as amerikai elnökválasztás után, amikor többtucat megyében 100 % feletti volt a részvétel, és felvetették, hogy esetleg ezzel van egy kis probléma, azokat büntették meg, akik ezt a felvetést tették, ugyanis az indoklás szerint, ha ezt mégis megvizsgálnák, hogy MIÉRT LEHET EZ, az aláásná az amerikaiak demokráciába vetett h i t é t . Hát nem gyönyörű? : )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!