Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Magas rangú NATO-vezető: Ukrajnának jogot kell adni arra, hogy korlátozások nélkül vesse be a nagy hatótávolságú fegyvereket

2024. június 08. 10:47

Rob Bauer is új szintre emelné a konfliktust.

2024. június 08. 10:47
Military unmanned aerial vehicle at sunset. Combat drone in military conflicts

Kép forrása: Anton Petrus/Getty Images

A Magyar Nemzet írta meg, hogy Rob Bauer, a NATO katonai bizottságának az elnöke egy Washington Post interjúban beszélt annak a szükségességéről, hogy 

Ukrajnának jogot kell adni arra, hogy korlátozások nélkül vesse be a nagy hatótávolságú fegyvereket orosz területeken található katonai célpontok ellen.”

A holland admirális szerint csakis a nagy hatótávolságú fegyverek képesek garantálni az ukrán védekezés sikerességét, mivel ezen fegyverek lehetőséget adnak az orosz utánpótlási vonalak közvetlen támadására. 

A Magyar Nemzet hozzáteszi, ha ezt a nyugati államok engedélyeznék Ukrajnának, az egyértelműen a harmadik világháború kitörésének a veszélyét hozná magával.

Ezt is ajánljuk a témában

A teljes interjút itt tudja visszanézni:

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:02
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­k­­­e­l­­d­­ ­­a­­­ ­­s­z­­e­x­­­i­­ ­­p­u­­n­­c­­i­­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
chief Bromden
2024. június 10. 11:13
Mikor jelenti be Vlagyi, hogy csapást mér a fegyverek szállítóira? Úgy mint Irán, gondolkodhatnak a válaszcsapáson, jó akkor Vlagyira is jobban kellene vigyázni.
august
2024. június 08. 16:45
:)) Ez a nemzetközi jog olyasmi lesz, mint az táblára fölirkált 2 láb jó, 4 láb rossz alapvetések. Aztán jön valaki az USA-ból, és simán átírja, jogot ADUNK. Máskor meg jogot veszünk el, mert neki erre nincs joga. Amúgy éppen a területi integritás sérthetetlensége a téma, az ukránokat még csak értem, hogy háborúben állnak, de mi van a franciákkal, németekkel, és angolokkal, amelyikek éppen az oroszok területi integritását veszik semmibe a fegyvereikkel. Mi lenne, ha (kubai) mexikói alakulatokat szerelnék föl orosz fegyverekkel, és jogot adnának azok használatához?
zsuzsa-963
2024. június 08. 16:03
A mai napig nem derült ki, hogy ki adott engedélyt egy hadban nem álló szomszédos ország (szerbia) NATO bombázására !!! Mi köze volt a NATO-nak szerbiához?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!