Joe Biden bocsánatot kért Zelenszkijtől

2024. június 07. 15:59

Az amerikai elnök sajnálja, hogy késlekedtek a fegyverszállítások.

2024. június 07. 15:59

Nyitólép: AFP / Ludovic MARIN

Joe Biden amerikai elnök bocsánatot kért ukrán kollégájától, Volodimir Zelenszkijtől, amiért késedelmet szenvedett a legutóbbi amerikai segélycsomag elfogadása, amelyet a kongresszus republikánus ellenzéke akadályozott – írja a CNN. Biden a Zelenszkijjel folytatott pénteki kétoldalú megbeszélésen egy Ukrajnának szánt új segélycsomagot is bejelentett, amely az elektromos-hálózat újjáépítését célozza, és mintegy 225 millió dollár (8 milliárd forint) értékű. 

„Tudja, ön nem hajolt meg, egyáltalán nem engedett, továbbra is úgy harcol, hogy az egyszerűen figyelemre méltó, és mi nem fogunk ön mellett elsétálni” – mondta Biden az ukrán elnöknek. Majd hozzátette, „elnézést kérek a hetekig tartó bizonytalanság miatt, (...) nehézségekbe ütköztünk, hogy a törvényjavaslatot, elfogadtassuk néhány nagyon konzervatív képviselőnkkel akik akadályozták azt, de sikerült.”

***

 

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:37
🍓 ️ ­­É­­r­t­­é­­k­­e­­­l­­d­­­ ­­a­­­ ­s­­­z­­­e­­­x­­­i­ ­­­p­­u­n­­­c­­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
lajajakab11
2024. június 09. 15:02
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Nasi12
2024. június 08. 14:12
Biden bocsánatot kért a zenebohóctól. Az pedig átadta a biden fiu ukrajnai tevékenységét röviden összefoglaló dokumentumokat cserébe. Nehogy Trump kezébe kerüljenek azok még a választások előtt.
alenka
2024. június 08. 00:16
Igazam van, a fél világ térdre roggyant a stöpszli náci drogos kobold előtt....megérdemeljük az atomot, a pokol üres, mert minden ördöge itt tanyázik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!