Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Így készülnek a párizsi bolttulajdonosok az Antifa tombolására (VIDEÓ)

2024. június 30. 17:01

Az Antifa tagjai várhatóan lázadozni és vandálkodni fognak Franciaország fővárosában.

2024. június 30. 17:01

Nyitókép: Képernyőfotó

Mint ismert, vasárnap tartják az előrehozott nemzetgyűlési választás első fordulóját Franciaországban, melyen a Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés előreláthatólag nyerni fog. Az eleganciájáról, kultúrájáról és nyüzsgő kereskedelméről ismert városban érezhető az aggodalom, mivel a párizsi vállalkozók elővigyázatossági intézkedéseket tesznek. A Marine Le Pen vezette jobboldali párt sikere várhatóan visszahatást vált ki a szélsőbaloldali militáns szélsőségesek, különösen az Antifa tagjai részéről – derült ki a Visegrad24 X-bejegyzéséből.

Párizs utcái szokatlan látványt nyújtanak, hiszen a Champs-Élysées-től Le Marais-ig a boltok kirakatait fadeszkákkal és fém redőnyökkel erősítik meg. 

A kiskereskedők, vendéglősök és kisvállalkozók megfogadták a helyi hatóságok figyelmeztetéseit, és felkészültek az esetleges vandalizmusra és zavargásokra.

A fokozott biztonsági intézkedések a radikális csoportok online felhívásait követik, amelyek kifejezték szándékukat, hogy tiltakozni fognak a választási eredmények ellen. A közösségi médiaplatformokon megnőtt a tüntetéseket tervező szélsőbaloldali csoportok bejegyzéseinek száma, egyesek kifejezetten közvetlen akciót és konfrontációt szorgalmaznak.

 

 

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-103
2024. július 02. 14:24
🍓 ️ ­É­r­t­­é­­k­­­e­­l­d­ ­­a­­­ ­­s­­z­­e­x­­­i­­ ­­p­­­u­n­c­­i­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
rocktoberi-2
2024. július 01. 06:21 Szerkesztve
Ilyen a sokat emlegetett nyugati libsi jogállamiság a gyakorlatban.
atti64
2024. június 30. 21:43
ANTIFÁKAT IRTANI KELL GOLYOSZOROVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Welszibard
2024. június 30. 20:30 Szerkesztve
Az Antifa hazai barátai és támogatói (pl a "Mérce") erről kussolnak. A francia tisztes dolgozó kispolgárok, üzlettulajdonosok rettegnek a rendszeresen okozott károk miatt. Ezért is volt ideje, hogy a rendpárti jobboldal győzzön a választásokon. Majd legénykedhetnek, ha Marine Le Pen rendőrsége helyre teszi őket. Vége van a tombolásos, dologtalan arany életnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!