Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

„Ide vezetett az idióta migrációs és gazdaságpolitikátok” – kemény beszólást kapott Macron és Scholz

2024. június 10. 12:55

Mind a francia, mind a német balliberális oldal hatalmas pofot kapott az EP-választáson.

2024. június 10. 12:55

Nyitókép: Tobias SCHWARZ / AFP

Dmitrij Medvegyev is kifejtette a véleményét az EP-választásokról. Az orosz politikus egyik legutóbbi X-bejegyzésében Macronnnak és Scholtznak üzent.

Mint fogalmazott, „lám, lám, senki által sem tisztelt Macron és Scholtz urak, láttátok az EP-választás eredményét? Ezek tükrözik az önök idióta gazdaság- és migrációs politikáját, mely értelmében

a saját polgáraik kárára támogatják a banderista hatóságokat a kib@szott Ukrajnában!”

„Várjuk meg, mi következik ezután” – írta Medvegyev.

„Ideje nyugdíjba vonulni”

Az egykori orosz elnök végül azt javasolta a két háborúpárti európai vezetőnek, hogy „lassan vonuljanak nyugdíjba, a történelem hamujába”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Erősödött a jobboldal az EP-ben, Macron hatalmasat bukott

Mint ismert, megerősödött az európai jobboldal a 720 tagú Európai Parlamentben, köszönhetően a vasárnapi EP-választásoknak.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Emmanuel Macron francia elnöké az EP-választás legnagyobb bukása. Franciaországban a voksolást nagy fölénnyel, 31 százalékos eredménnyel nyerte a Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés. 

A francia államfő meg sem várta a hivatalos választási eredmények beérkeztét:

elnöki hatalmánál fogva feloszlatja a parlamentet, és rögtön június 30-ára – húsz nap múlvára – új nemzetgyűlési választásokat írt ki.

Eközben Németországban nyert a CDU, az AfD pedig sosem volt még ilyen erős. Elemzsek szerint összességében a német baloldal „óriási pofont” kapott.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2024. június 14. 13:56
A tömeges és felgyorsított migrációt csak erőszakkal lehet megállítani. Mint anno szulejmánékat. Az Interneten látja a szegény világ mennyivel jobb itt élni, a klimaváltozás meg nyomja őket el otthonról. Aztán menedzselik is a dolgot jó pénzért és politikai megfontolásból. Az angol nyelv egyszerüsége és elterjedtsége is segít ebben. Kérdés fel kell e adjuk amiért őseink vérüket hullatták. Mert a nagy számok törvénye, a milliók megindulása ezzel jár. Az amerikai zöldkártya, vagy az ausztrál megoldás működött. A soros tervben sajnos nem az van számunkra. Az inkább a római birodalom végnapjait idézi.
atti64
2024. június 10. 19:27
DE EVVEL NINCS ELINTÉZVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IRÁNY A BÖRTÖN 10 ÉV FEJENKÉNT HOGY MEGTANULJÁTOK EGY ÉLETRE, KÉT MOSLÉK SZARZSÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hobby024
2024. június 10. 18:41
És amikor majd a hős Macron vezette hadsereg bevonul Ukrajnába, akkor fognak igazán menekülni az oroszok. A 2. világháborúban 6 nap alatt lerendezték őket a németek, nem tudom, mit gondolt ez a szúnyogcsődör, hogy talán Putyin rögtön kapitulál, ha meglátja a bokszkesztyűs fényképét. Vagy lehet ,hogy Scholz ijesztgette a félszemű kalózképével. Ennyit az EU vezető hatalmairól. Medvegyevnek mindenben igaza van.
Dixtroy
2024. június 10. 17:11
"lassan vonuljanak nyugdíjba, a történelem hamujába" Mert pogácsák?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!