Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Felkérdezte egy veterán Joe Bident, az amerikai elnök „alvási szokásai” felől érdeklődött (VIDEÓ)

2024. június 07. 06:35

Megünnepelték a normandiai partraszállás 80. évfordulóját.

2024. június 07. 06:35

Nyitókép: Képernyőfotó

Joe Biden amerikai elnök Emmanuel Macron francia elnökkel, Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel és más vezetőkkel együtt ünnepelte a normandiai partraszállás 80. évfordulóját.

Az eseményen az amerikai elnök összetalálkozott egy idős veteránnal, akinek elmondta, hogy számára nagy megtiszteltetés vele beszélgetni – hangzott el az NBC News által megosztott videóban.

A veterán itt megragadta az alkalmat, és feltett egy kérdést Bidennek. George arra volt kíváncsi, hogy az elnök

mikor a fenébe alszik”.

Mindez kamerák kereszttüzében történt, így Biden feléjük fordulva, nevetve azt válaszolta:

mikor a sajtó nem figyel, akkor alszom”.

A jelenetet alább tekinthetik meg:

 

Rászolgált az „álmos Joe” becenévre

Joe Biden 2020-as megválasztása óta többször keveredett kellemetlen helyzetbe amiatt, mert fontos találkozókon szunnyadt meg.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, legutóbb Lloyd Austin védelmi miniszter beszéde alatt aludt el a Washingtonban tartott emlékezet napi (Memorial Day) ünnepségen. Erről persze ismét megannyi felvétel készült.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:03
🍓 ️ ­É­­r­t­é­­­k­­­e­l­d­­ ­­a­ ­­s­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­p­­­u­­n­­c­­­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
motoman
2024. június 07. 12:20
Csak akkor alszom, amikor nem szeretnék!
Mandiner444hu
2024. június 07. 10:24
Demokraták már aktiválták a hamis zászlós műveletüket Terrortámadás veszélyére figyelmeztettek az Egyesült Államokban Merrick Garland, az Amerikai Egyesült Államok igazságügyi minisztere a képviselőház igazságügyi bizottsága előtti meghallgatáson kijelentette, hogy minisztériuma „aggódik” az Egyesült Államokban elkövetett terrortámadás lehetősége miatt a Hamász október 7-i izraeli cselekménye után. A tárcavezető szerint a fenyegetettségi szint óriási mértékben megemelkedett, ugyanis robbanásszerűen megnőtt az antiszemita fenyegetések száma, emellett az arab- és muszlimellenes fenyegetések is megjelentek az államokban.
Perczel Éva
2024. június 07. 09:00
Mi a baj a "meg" igekötővel? Felkérdeznek, betámadnak? Nincs ilyen, még akkor sem, ha a Mandiner ezekkel próbál "menőzni"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!