Elegük lett a lengyel gazdáknak: sertéstrágyával indulnak harcba a muszlim migránsok ellen

2024. június 18. 12:56

Arra számítanak, hogy az illegális bevándorlók nem fogják átlépni ezt a sávot, ha követik hitük előírásait.

2024. június 18. 12:56

Nyitókép:  MTI / Ujvári Sándor

A Tömeges Összlengyel Gazdatüntetés nevű szervezet tagjai több tonna sertéstrágyát fognak kiönteni a keleti határ legveszélyesebb szakaszain, hogy megállítsák az illegális migránsokat – jelentette be az akció egyik szervezője a Wirtualna Polska lengyel internetes portálnak nyilatkozva.

Elkezdjük a lengyel-fehérorosz határon lévő határsávot sertéstrágyával locsolni. Így fejezzük ki szolidaritásunkat a rendvédelmi szerveinkkel. Megmutatjuk a hatóságoknak, hogyan kell megvédeni a területünket” – idézte az oldal a nyilatkozót kedden.

Számítunk arra, hogy az illegális migránsok nem fogják átlépni ezt a sávot, ha követik hitük előírásait

– mondta egy másik gazda.

A tiltakozók emlékeztettek arra, hogy az eddigi statisztikák tanúsága szerint az illegális migránsok többsége az iszlám vallás híve, ennek törvényei szerint pedig a sertés tisztátalan állatnak számít.

A lengyel belügyminisztérium június 13-án életbe léptetett rendelete szerint a fehérorosz határon ütközőövezetet hoznak létre. Hossza 60,67 km, szélessége 200 métertől 2 kilométerig terjed. Az övezeten belül 27 településen vezették be a területen belüli közlekedés és a tartózkodás korlátozását.

Az övezetet 90 napra hozták létre, de a korlátozó intézkedések meghosszabbíthatók.

(MTI)
 

 

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsaGaMih
2024. június 18. 23:53
Már igen régen előadtam ennek egy kicsit drasztikusabb változatát. Vágóhidakról az összes sertésvért begyűjteni, alvadásgátló bele, vízágyúba tölteni, akét kerítés közti földet, a mi oldalunkbeli kerítést belocsolni vele. Viszont mivel nem vagyunk gonoszak, senkit a paradicsomtól nem szeretnénk megfoszani, a "Disznó veszély!" táblákat kitenni, így ha valamelyikük mégis jönne, akkor önként mondott le üdvéről, melyet a hurik ölelése kíséretében élvezhetett volna... És ebbe prüsszel sem szólhatna bele, hisz tagállami hatáskör, hogy disznóvérrel szeretnénk a termelékenység szintjét emelni...
Nuttika
2024. június 18. 18:47
Tuti tőlünk van az ötlet. Végre valaki gyakorlatba is fogja ültetni.
atti64
2024. június 18. 17:55
GOLYOSZORO KELL ODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barna Kutya
2024. június 18. 17:17
Ezt ki lehetne próbálni a mi déli határunknál is. Az elkapott migriket pedig nem tiszteletteljesen visszakísérni, hogy újra próbálkozhatnak, hanem disznóbőrből készített mellényt ráadni, s abban visszazavarni! Ha rohamozzák a kerítést bevetni a trágyaszórót!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!