Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Dróntámadást hajtott végre a Hezbollah Izrael északi részén (VIDEÓ)

2024. június 23. 21:06

A támadásért a terrorszervezet vállalta a felelősséget, közölve, hogy a közeli katonai támaszpont volt az eredeti célpont.

2024. június 23. 21:06

Nyitókép: Képernyőfotó

A libanoni Hezbollah terrorcsoport vasárnap több, robbanóanyaggal megrakott drónt lőtt ki Észak-Izraelre – számolt be a Times of Israel.

A lap megjegyezte, hogy a vasárnapi atrocitások egy szélesebb körű konfliktustól való félelem közepette történtek Izrael és az Irán által támogatott libanoni csoport között, amely az elmúlt hónapokban fokozta támadásait.

A hadsereg és a helyi hatóságok ismertették, hogy vasárnap a reggeli első incidens során egy Libanonból indított drón csapódott be az északon található Beit Hillel település közelében. Személyi sérülés ott nem történt.

A Hezbollah vállalta a felelősséget a támadásért,

azt állítva, hogy a közösséggel szomszédos izraeli katonai támaszpontot vette célba.

A Times of Israel ugyanakkor beszámolt egy másik incidensről is. Bár az egyik drónt a légvédelem lelőtte, több másik Ayelet HaShahar közelében csapódott be, tüzet okozva és súlyosan megsebesítve egy katonát. A katonát kórházba szállították kezelésre.

A dróntámadásról felvétel is készült, melyet alább tekinthet meg:

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
0123456789-2
2024. június 24. 17:25
Iráni fegyverek tömegét tárolják a bejrúti nemzetközi repülőtéren. Hasonló a HamaSS strtégiájához. Feláldoznak több ezer, tízezer civilt, hogy sajnáltassák magukat, mártír szerepben akarnak tetszelegni.
Héja
2024. június 24. 09:35
Szerencsétlen Libonon (azelőtt a Közel-Kelet Svájca) a Hezbollah miatt egyszármár csúful rábaszott. Az az állam jóformán nem létezik. Nem csodálkoznék, ha az izraeli türelem elfogyna.
ProletarFC
2024. június 24. 03:20
Ennek a Hassan Naszrallah sejknek sem volt gyerekszobája, hogy drónokkal szórakozik, inkább néze meg a neten Tolvai Reni melleit. sokkal jobban jár. Előbb utóbb kifüstölik. A NewYork TelAviv London tengely nem nagyon szokott türlemes lenni az ilyen kísérletezgetőkkel.
EX_Terminator
2024. június 23. 21:37
Az eredmény meg ot látszik a képen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!