Döbbenet: az ecuadori sztárfocista karaterúgással hozta helyzetbe magát (VIDEÓ)

2024. június 23. 10:39

A Európa-bajnoksággal párhuzamosan a Copa América is folytatódik.

2024. június 23. 10:39
null

Nyitókép: YouTube-képkocka

A Copa América B csoportjának első fordulójában Venezuela 2-1-re nyert Ecuador ellen. Az eredmény meglepetésnek számít, bár azt figyelembe véve kevésbé, hogy Ecuador Enner Valencia kiállítása miatt több mint egy órát emberhátrányban játszott. A csoport másik meccsén Mexikó 1-0-ra győzött Jamaica ellen – írja a Magyar Nemzet.

Enner Valencia kiállításához kellett a VAR-vizsgálat is, a videófelvételek megtekintése után viszont sok kétség nem lehetett a játékvezetőben arról, hogy mi a helyes ítélet.

Ecuador emberhátrányban is vezetést szerzett, de Venezuela fokozatosan kihasználta létszámbeli fölényét, és 2-1-es győzelmet ünnepelhetett.

Ecuadornak immár Mexikó elleni bravúrra lesz szüksége, hogy valahogy mégis továbbjusson csoportjából.

A fentebb említett botrányos esetről egy videó is felkerült a világhálóra:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kohe
2024. június 23. 13:55
Valahogy a négereknek kiélezett helyzetben mindig nehezebb tűrtőztetniük magukat. Akkor kitör belőlük az állat. És ugyanez igaz a "rejtett munkaerő-tartalék" hazai lakosságra (v.ö: "fiatalok egy csoportja..."). Évekig lehet a szomszédod, kedves, megkérdezi hogy Marika néni hogy van mostanában, mosolyog a gyerekre, de ha helyzet van, nem javasolt a közelében tartózkodni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!