Szörnyű videón, ahogy elkaszálták Messit a pályán (VIDEÓ)

2024. június 21. 11:50

Argentína Kanada ellen kezde a Copa Américát, a mérkőzés első félidejében brutálisan szabálytalankodtak a nyolcszoros aranylabdás ellen.

2024. június 21. 11:50
Argentina V Canada - CONMEBOL Copa America USA 2024

Nyitókép: MIGUEL RODRÍGUEZ / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Európai idő szerint péntek hajnalban elindult a Copa América is, amely egy Argentína–Kanada mérkőzéssel vette kezdetét. A világbajnoki címvédő 2-0-ás győzelmet aratott a nyitómeccsen, de aminek talán mégjobban örülhetnek az argentínok, hogy nem veszítették el Lionel Messit. 

A mérkőzés 37. percében a kanadai Bombito brutális mozdulattal szállt bele a nyolcszoros aranylabdás játékosba, a középső védő két méterről csúszott rá Messi lábára. 

Az Inter Miami futballistája fájdalmasan terült el, de az argentínok megkönnyebbülésére Messi tudta folytatni a játékot. Meglepő, hogy Bombio a szabálytalanságért még sárga lapott sem kapott... 

Az esetről a videót itt megtekintheti

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jose
2024. június 21. 17:16
Baszott messze van a brutálistól és a szörnyűtől. Igazi mandis cikk. Tehát szar. Az ember elgondolkodik, hogy vagy nem olvassák a kommenteket vagy leszarják őket, mert meg vannak győződve róla, hogy a kattintás megéri a presztízs elvesztését. (Mellesleg nem is kell hozzá más véleménye, mert normális ember nem ír ilyen béna és ocsmány cikket, de ha ír, akkor ilyen címet biztosan nem ad neki.) A tisztesség, becsület kiveszett a világból.
Horst_Tappert
2024. június 21. 15:28
Milyen szabálytalanság? Tisztán a labdát rúgja el, a törpe pedig belelép a labda és a védő útjába. Elütötte a villamos, az van.
Locomotive
2024. június 21. 13:04
Nem volt semmi. Labdára ment a feka, nincs para.
iimre
2024. június 21. 12:57
A videón az látható, hogy a kanadai először a labdát rúgja el, és csak azzal a lendülettel csúszik rá Messi lábfejére. Ennél sokkal brutálisabb a szándékos felrúgás, amit a Maradonával csináltak. www.youtube.com/watch?v=xOOP91y4GQo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!