Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Biden többször is jelen volt, amikor a kutyája véresre harapta saját ügynökeit

2024. június 14. 07:31

A Fehér Ház padlóját nem egyszer borította vér az elmúlt években.

2024. június 14. 07:31

Nyitókép: SAUL LOEB / AFP

Joe Biden elnök többször is végignézte, ahogy rosszul viselkedő német juhászkutyája, Parancsnok megtámadta a titkosszolgálat tagjait, a biztonsági ügynökség feljegyzései szerint – írta meg a Daily Mail. A dokumentumok szerint Parancsnok – akit februárban elküldtek a Fehér Házból – és a Biden-család másik kutyája felelős mintegy 36, a biztonsági személyzetet ért támadásért. Az elnöki különítmény tagjai állítólag rendre „biztonságos műszakot” kívántak egymásnak, mielőtt a kutyák mellett megkezdték volna a munkát.

Az egyik munkahelyi biztonsági felügyelő azt sürgette, hogy a Fehér Ház fontolja meg a kutyák szájkosárral való ellátását, mivel támadás támadást követett. A dokumentumok szerint a nyolcvanéves elnök legalább három támadásnál jelen volt. Biden állítólag azzal is megvádolta egyik munkatársát, hogy hazudott arról, hogy az elnöksége elején megtámadta őt a kutyája.

Több súlyos támadásra is fény derült

A cikkben ismertették, hogy Biden kutyája többször is úgy megharapta az ügynököket, hogy véres lett a padló, 

egyszer „szétmarcangolta” az ügynököt, egy másiknak pedig „súlyos nyílt sebet” okozott. 

A több mint 100 oldalas titkosszolgálati feljegyzésekből több támadás is először derült ki, köztük egy tavaly szeptemberi eset, amikor Parancsnok átharapta az egyik titkosszolgálati ügynök öltönyét, miközben az elnök sétálni vitte a Kennedy-kertben. A belbiztonsági minisztérium dokumentumaiban bemutatott különböző képeken több ügynök öltönyén keletkezett lyukak láthatóak. Több korábbi, hasonló alkalomra is fény derült, amikor az elnök jelenlétében harapott meg ügynököket a kutya a Kennedy-kertben.

2022 végén egy tisztet a washingtoni kórházban kezeltek, miután Parancsnok egy fehér házi támadás során megrágta a karját és a combját. Egy másik alkalommal, 2023 júliusában a rosszul kiképzett „first dog” megharapott egy női ügynököt az elnök Rehoboth Beach-i hétvégi házában. Ez a támadás „súlyos, mély, nyílt sebet” okozott, ami „jelentős mennyiségű vérveszteséggel” párosult, és féltucatnyi öltést igényelt. 

A Judicial Watch szerint, amely megszerezte a titkosszolgálati jelentést, Biden elnök nem egy gondoskodó háziállat-tulajdonos, néha megrúgja és megüti rosszul viselkedő kedvenceit.

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 13:59
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­é­k­­­e­­­l­d­­­ ­­­a­ ­­­s­z­­e­­­x­­­i­ ­­­p­u­­­n­c­i­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
julcsi-66
2024. június 14. 18:24
A a baj hogy a vén trottyos már nem beszámítható ezért felelősségre sem vonható, valszeg ezért akarják újra megválaszta(t)ni...
Burdisgarage
2024. június 14. 11:26
Előtte gyerekek abuzálására használták őket, hogy édesebb legyen a vérük, mikor megisszák.
Hohokam
2024. június 14. 09:31
Biztos nem a Biden harapott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!