A Maldív-szigetek megtiltja az izraeliek beutazását az országba

2024. június 03. 19:25

Izrael külügyminisztériuma figyelmeztette állampolgárait, hogy kerüljék a Maldív-szigetekre utazást, és akik már ott tartózkodnak, fontolják meg az ország elhagyását.

2024. június 03. 19:25
Daily life in Maldives

Kép forrása:  Matt Hunt/Anadolu/Getty Images

A Maldív-szigetek bejelentette, hogy megtiltja az izraeli állampolgárok beutazását az országba a Gázai háború miatti közfelháborodás miatt, írja a BBC. Mohamed Muizzu elnök kabinetje úgy döntött, hogy módosítják a törvényeket, hogy megakadályozzák az izraeli útlevéllel rendelkezők belépését.

Az izraeli külügyminisztérium azt tanácsolta állampolgárainak, hogy kerüljék a muszlim többségű Maldív-szigetekre utazást, és akik már ott tartózkodnak, fontolják meg az ország elhagyását.

Az országban tartózkodó izraeli állampolgároknak ajánlott fontolóra venni az elutazást, mivel ha bármilyen okból nehéz helyzetbe kerülnének, nehéz lenne számukra segítséget nyújtanunk” 

– közölte a minisztérium.

Az év első négy hónapjában 528 izraeli látogatta meg a Maldív-szigeteket, szemben a 2023 azonos időszakában regisztrált 4644 látogatóval a Maldív kormány adatai szerint. Tavaly közel 11 000 izraeli látogatta meg a szigetcsoportot, ami a teljes turistaérkezések 0,6%-át teszi ki.

 

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:38
🍓 ️ ­É­­r­­t­­é­k­­­e­­l­­­d­ ­a­ ­s­­z­­e­­x­­­i­­ ­­p­u­n­c­­i­­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
kbs-real
2024. június 04. 10:01
Az egy ország?
Szvv
2024. június 04. 07:54
Nem ertem mi ezen a csodalkozni valo? Muszlimok lakjak. Az lett volna furcsa, ha nem teszik Masreszt a turistakbol elnek es a sziget(csoport) sullyed.. mar igy is megszivtak. De ők tudják. En is jartam ott. Gyonyoru hely. De sok ilyen van meg. Az árát nem éri meg.
Hekimeki
2024. június 04. 07:46
HELYES MINDENÜTT ÍGY KELLENE !!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!