A karaván halad: teljesen új helyen indíthatnak offenzívát az oroszok, hatalmas erőket bevetve

2024. június 19. 07:07

Az oroszok létszámfölényben vannak Harkiv megyében, ezt használják ki.

2024. június 19. 07:07

Nyitókép: Instagram

Az Ukrajinszka Pravda arról ír, hogy a katonai műveletek interaktív térképét közreadó Deep State projekt a Telegram-csatornáján közölte: az oroszok 10 ezer katonával és számos felhalmozott harci felszereléssel készülnek egy offenzívára Harkiv megye keleti részén: 10 ezer emberről, 450 darab harci felszerelésről írnak. A jelentés szerint 

Moszkva arra készül, hogy áttörést érjen el Borova térségében, ehhez minél több erőt csoportosít át.

Hozzáteszik: tavaly nyáron már indult egy hadművelet a korábban 5000 fős Borova elfoglalására, de akkor az oroszok nem jártak sikerrel.

Hangsúlyozzák: 

az oroszok létszámfölényben vannak, és az elmúlt három hétben előkészítő tevékenységgel szondázták a védelem gyenge pontjait.

A poszt szerint az egyenlőtlen erőviszonyok miatt egyáltalán 

nem egyértelmű, hogy az ukrán védők képesek lesznek-e ellenállni az oroszok nyomulásának, sőt.

 Az elemzés szerint Moszkva célja nyugat felé, az Oszkil folyóhoz tolni a védelmi vonalat.

 

 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2024. június 19. 09:27
A karaván halad, vagyis a ruszki folytatja a gyilkolászást.
istvanpeter
2024. június 19. 08:36
Nem unjátok még, vagy teljesen elment az eszetek?!
Fegyenc8
2024. június 19. 08:33
Már hogyne tudnának ellenállni. Múlt heti hír volt, hogy az ukránok 100 katonával tartanak egy olyan frontszakaszt ahol az oroszok napi 1000 embert veszítenek. Tehát itt max. 10 napot kell kihúzniuk, bár lehet hogy kell oda 200 ember is majd.
SzkeptiKUSS
2024. június 19. 08:26
Két és fél éve gyötrik egymást. Az ukránok mindig egy kicsit veszítenek. A vezetőik a reményre teszik fel az országuk életét, a realitást figyelmen kívül hagyják .A halottak sebesültek száma, mint a tenger, az ország romokban. Remény a területek visszafoglalására szinte zéró. Tűzszünetre az esély szinte 0. Nyugati támogatás addig ömlik amíg harcolnak, tudja ezt az ukrán vezetés is. Utána nyögvenyelősen csordogál majd az újjáépítésre és jönni fog az örök rabszolgaság hitel. Addigra kiürül Ukrajna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!