"Szerintetek miért utálnak titeket?" - kőkemény videoüzenetet küldött a muszlimoknak a jemeni származású svédországi újságíró (VIDEÓ)

2024. május 10. 22:58

Be lehet fejezni az iszlamofóbia hajtogatását, a nyugatiak nélkül se telefonotok, se gyógyszeretek nem lenne – csapott oda Luai Ahmed volt hittársainak.

2024. május 10. 22:58

Nyitókép: AFP

Kedves muszlimok! – szólította meg nézőit a muszlim blogger. 

A világ fél tőlünk. A világ nevet rajtunk. A világ aggódik miattunk és az aggodalmuk jogos

– folytatta.

 

Majd kifejti, hogy itt az ideje, hogy lehúzzák a WC-n az iszlamofóbia vádját és elkezdjenek a tükörbe nézni, és megkérdezni maguktól, hogyan jutottak idáig? Hogyan lehet, hogy a világ legnagyobb és legveszélyesebb terrorista szervezetei sikeresen használják az iszlámot arra, hogy még több terroristát mozgósítsanak? Felvetette: vajon mi a baj a vezetőikkel, a könyveikkel, az imámjaikkal és a vallásukkal? 

Miért ismételik ezeket a kőkorszaki hagyományokat, amelyek kudarcot vallottak és továbbra is kudarcot vallanak? Hogy még mindig a középkorban ragadtak és akkori történeteket olvasnak?

Majd hansúlyozta, hogy a sokak által gyűlölt nyugati emberek hozták létre a technológiai vívmányokat és fejlesztették ki a legtöbb gyógyszert, amit ma használnak. Olyan gyógyszereket, amiket a vallásuk nem hozott létre.  

Szerinte a muszlimok a középkorban ragadtak, majd minden pénteken mecsetbe járnak és ugyanazokat a mérgező történeteket hallgatják.

Miért nem vezettek ezek a tanítások a tudományhoz, a technológiához és az orvostudomány fejlődéséhez? – teszi fel végül a kérdést Luai Ahmed.

 

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
verkez
2024. május 17. 16:20
Mit adtak nekünk a rómaiak?
csapláros
2024. május 11. 14:21 Szerkesztve
nemecsek-3 2024. május 11. 11:58 ..."Nem ártana a tudomány kritikátlan egekbe emelését jobban megnézni, tényleg az-e ami a megkérdőjelezhetetlen egyedüli isten fölött álló képződmény,"... Éppen ellenkezőleg! Komoly tudós SOHA nem keveri a tudományt a hittel. Még a balosok, az ateisták és pláne nem az Isten hívők sem ! Mára a Szentírás is békén megfér a tudománnyal, sőt egyre többen tárják fel a Bibliában foglaltak valóságtartalmát is, persze nem, ahogyan azt a XIX. században egy Leo Taxil nevű fószer vulgár módon tette. A libcsi, valójában a liberálisok SZÉLSŐSÉGES faja, mint a nacionalizmus szélsőségeiben is a sovinizmusban, a nemzeti szocializmusban, fasizmusban nyilvánul meg. A liberálnácik által képviselt ideológia és a megvalósítani kívánt ÚJ DIKTATÚRÁJUK egyesíti a korábbi nemzeti szocialista és a balos ideológiákat és diktatúrákat, jobbára a XXI. századhoz méltó virtuális de azután a nagyon is konkrét eszközeikkel.
nemecsek-3
2024. május 11. 11:58
Nem ártana a tudomány kritikátlan egekbe emelését jobban megnézni, tényleg az-e ami a megkérdőjelezhetetlen egyedüli isten fölött álló képződmény, mellette pedig erősen tanulmányozni és nagyon komolyan venni az evolúciót ami az élővilág létének alaptörvénye. Aki ezt nem akarja/tudja fölfogni bukik, az élet meg elmegy mellette. Az evolúció nem szentimentális, nem megbocsátó, rideg, érzelemmentes nem vár senkire, semmire és abból dolgozik ami van és bárminél/kinél erősebb. Ami most libcsiknél van az ugyanaz mint a kommunisták célkitűzése, persze nem véletlenül, mivel ugyanazok. Legyőzzük a természetet!!!!
istvanpeter
2024. május 11. 11:57
Most már nincsen mese, mindenkinek meg kell érteni, hogy az emberi társadalom legnagyobb ellensége az iszlám és végeredményben a muszlimok minden más felekezetű embert ki fognak irtani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!