Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Nem vicc: Zelenszkij „parancsot adott” Bidennek és Hszi Csin-pingnek (VIDEÓ)

2024. május 26. 12:52

Az ukrán elnök nem kertelt az elvárásait illetően.

2024. május 26. 12:52

Nyitókép: Brendan SMIALOWSKI / AFP

Volodimir Zelenszkij már nem kér, hanem követel, kötelez, elvár. Szerinte el kell olvasni az ukrán alkotmányt, ha ki akarjuk deríteni, valóban ő-e a legális elnök. Most pedig úgy döntött, hogy nagy fellépést csinál. Nem politikusit, hanem színészit. Olyat, amiben felszólítja az Egyesült Államok és Kína elnökét – írja Magyar Nemzet.

Mindannyian tudjuk, hogy kivel van dolgunk. Oroszországot olyan emberek irányítják, akik normává akarják tenni az életek felgyújtását, a városok és falvak lerombolását, a népek megosztását és az országhatárok háborúval való eltörlését – mondta el Zelenszkij a Telegram-csatornáján.

Az ukrán elnök háborús romok közül jelentkezett be, majd felhívta az Egyesült Államok és Kína elnökének figyelmét, hogy kötelességük lenne nekik megjelenni az orosz-ukrán háborút Oroszország részvétele nélkül rendező békekonferencián.

Az ukrán elnök tehát nem kertelt az elvárásait illetően, mikor „parancsot” adott Joe Biden és Hszi Csin-ping elnöknek. 

Mindezek ellenére nagyon úgy tűnik, hogy Zelenszkij belátta, hogy nem tud győzelmet aratni Oroszország felett: „Nincs olyan nemzet, amelyik egyedül meg tudna állítani egy ilyen háborút. Ehhez a világ vezetőinek közreműködésére van szükség” – mondta el a videóban.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 416 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:01
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­­k­e­­l­d­ ­­a­ ­­­s­z­­­e­­­x­­­i­­ ­­p­­­u­­­n­­­c­­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
pandalala
2024. május 27. 10:21
"Az ukrán elnök nem kertelt az elvárásait illetően." "ukrán elnök" ???? mióta? ... :-DD
Janika50
2024. május 26. 18:23
Térdre rogyom hoholisztán életfogytiglanig tartó elnőke, a majd Újkazáriához csatlakozó Eu, helyessen ukraineurópai unió, a NATO leendö örökös föarancsnoka előtt. Megérdemeljük a sorsunkat. Gyártott vezér az illető. Ugyanakkor mentségére szolgáljon, nem tudjuk mi minden igértek neki nyugytról. Bidé, Jonson, Macron, a kanadai fösenki, a Stoltemberg és a kékbugyis, sárga melltartós, vagy fordittva Orsika.
goldie-2
2024. május 26. 16:51
Csak addig ismeri be, míg ki nem ejti a bűvös "adjatok" szót. Utána már megnyeri a háborút.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!