Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Jogállamisági problémák ott vannak, ahol nem a baloldal dönt

2024. május 30. 14:36

Látom, ahogy most fennen ünneplik balosok azt, hogy a Tusk vezette Lengyelország ellen az Európai Unió befejezte a jogállamisági eljárást.

2024. május 30. 14:36
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
PestiSrácok

Nyitókép: Omar Marques / ANADOLU / AFP

„Mármint, ha minden igaz, akkor a bizottság arról döntött, hogy immár semmilyen jogállamiságot érintő probléma sem maradt a lengyeleknél, piff, ez ennyi volt, nincs ott semmi néznivaló, lehet szépen újabb problémát találni. És miközben a balosok kárörvendését nézzük, mármint ami Magyarországot illeti, érdemes elgondolkozni valamin: ha van helyzet és állapot, ami azt bizonyítja, hogy mindez tisztán politikai indíttatású támadás, akkor az pontosan ez.

Ezt is ajánljuk a témában

Mert persze lehet itt játszani azt, aki pár perce jött le a falvédőről, meg tágra nyílt szemekkel méltatni, hogy tessék, ennyi idő is elég volt a demokratikus normák helyreállításához, ez az egész nem erről szól. És annyira, de annyira átlátszóak ők saját maguk is, ami már inkább kontraproduktív szituációvá varázsolja az egészet.

Mert ugye a következőek elég nyilvánvalóak: Brüsszel nem szereti – és akkor most finoman fogalmaztam –, ha egy tagállamának szuverenista vezetése van. Brüsszel továbbá nem szereti, ha ezek a szuverenista vezetések ellenérveket fogalmaznak meg olyan szituációkban, amelyekben birodalmi érdekük fűződne ahhoz, hogy ez ne történhessen meg. Adott esetben ilyen a háború támogatása – amiben persze az előző lengyel vezetést sem érhette kritika, de látszik, hogy ha nem olyan a beállítottságod, ami ab ovo a klub tagjává avanzsál, akkor teljesen mindegy, egyebekben mit gondolsz a világról –, de bármilyen nagyhatalom, nyilvánvalóan főleg az Egyesült Államok kiszolgálásáról van szó.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kisemgy
2024. június 03. 14:08
Hogy került ide egyszerre ennyi balos fasz?
Csubszi
2024. május 31. 22:59
Mi van balos bugyibucik? csak ennyire telik ma a hazudozásotokból? Mit szól ehhez SS? Na jó, ti, gyengébbek kedvéért: Soros Sanyika
Csubszi
2024. május 31. 22:56
Ilyen áron nekünk nem kell pénz! EZ a nagy különbség !
EX_Terminator
2024. május 31. 12:39
Végül is nem hazudnak. Az a gond a jogállamisággal és demokráciával hogy van. Azaz!? Biztos hogy nem hazudoznak amikor ilyen rafináltan fogalmaznak tudva hogy fogják az emberek érteni és ők hogyan értik? DEHOGYNEM!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!