Ezt nem láttuk jönni: Greta Thunberg izraeli zászlót taposó tömeggel skandált önfeledten (VIDEÓ)

2024. május 10. 21:07

Malmöben randalíroztak a palesztinpártiak, köztük a hírhedt aktivista is.

2024. május 10. 21:07
STOP ISRAEL DEMONSTRATION EUROVISION SONG CONTEST MALMÖ

Nyitókép: Johan Nilsson/AFP

Malmöben több ezer palesztinpárti tüntető vonult fel az Eurovízió 2024-es elődöntője előtt. A rendőrség becslése szerint a megmozduláson legkevesebb 10 000 ember vett részt, közöttük az ismert klímaaktivista, Greta Thunberg is.

A palesztin zászlókat lengető tüntetők megtöltötték Malmö 16. századi, történelmi közterét, mielőtt az Eurovízió helyszínétől több kilométerre lévő parkban tartott gyűlésre vonultak volna.

A felvonulásra pont akkor került sor, amikor Izrael versenyzője – a 20 éves Eden Golan – fellépett az Eurovízió második elődöntőjének főpróbáján a malmöi arénában.

A tüntetés során a palesztin zászló színeit viselő füstgránátok is felgyulladtak, és néhány tüntető a Hamász és Izrael közötti konfliktusban megsérült gázai civilek képeit ábrázoló táblákkal demonstrált.

 

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. május 11. 14:41
Helyes! Minden normális ember alapvető morális kötelessége tiltakozni az apartheid zsidó terrorállam népirtása ellen. A világszintű tiltakozás és a terrorista, népirtó cionizmus elutasítása nem muszlim hit, nem iszlamizmus és nem muszlim terrorizmus, hanem természetes reakció a zsidók embertelenségére és aljasságára. Az amerikai egyetemeken végigsöprő, és immár egyes nyugat-európai felsőoktatási intézményekre is átterjedő demonstrációk világosan jelzik: a befektetett dollármilliók, a példátlan propaganda tevékenység és a megfélemlítés ellenére azért az egyetemisták jelentős része képes megőrizni tisztánlátását és erkölcsi érzékét. A tüntetések elleni brutális rendőrségi fellépés, a média hamis tudósításai, valamint a tiltakozó mozgalmak résztevőinek megbélyegzése pedig az eddig sunyuló, de immár egyre brutálisabb zsidó zsarnokság kiépülésének egyértelmű bizonyítékai.
auditorium
2024. május 11. 09:58
A Vörös-Zöldek palesztinbarátok, kedvelik az antifákat. A pár éve még kiskorú Grétát használták fel környezetvédelemre és utaztatták Európában és vitorlázott az USA-ba. Mindenütt államfők fogadták a kislányt. Ennek meg is lett az eredménye, mert a Zöldek több voksot kaptak az EU-tagországokban, különösen Németországban. Ennek köszönhetik az Ampelkoalition-t és a zöld külügyminiszterasszonyukat. A vállalkozó liberálisok pedig átkozzák, mert jelentősen gyengitette a német és európai gazdaságot.
Karvaly
2024. május 11. 03:15
A címadás azon kívül, hogy borzasztó, még hazug is: Thunberg pár éve rendszeresen beáll a tipikus baloldali dolgok mögé.
julius68-2
2024. május 11. 01:05
Hillary Clinton bázisdemokrata 2024. május 10, 23:36 "a Fidesz-keresztények teljesen elvesztették a józan eszüket" A többi 8 az USA-val az élen, aki ellene szavazott az nem ugye, csak a magyarok ! Amellett azt sem tudod hogy miért, érthetően közölték hogy miért, te meg végezz még 8 osztályt !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!