Az oroszok már nehézlángszórókkal és termobárikus fegyverrel támadják Vovcsanszkot

2024. május 29. 07:32

Zajlanak az utcai harcok is.

2024. május 29. 07:32

Nyitókép: Képernyőmentés

Az Unian arról ír, hogy az oroszok légi támadásokat indítottak a harkivi terület ellen: FAB-500-as légibombák a leggyakoribbak, de most „a rendkívül veszélyes” TOSZ–2 „Szoncepok” nehéz lángszóró rendszereket is bevetették – írják.

Nazar Volosin, a Horticja hadműveleti-stratégiai csapatcsoport szóvivője hozzátette: az oroszok már termobárikus lőszereket is bevontak a harcba. „A nap eleje óta hat légibombát dobtak le Vovcsanszkra. Az ellenség a szárazföldi támadásokat a siker érdekében légi támadásokkal kombinálja. Termobárikus fegyverrel sújtja a várost, tönkretéve az épületeket és a civil infrastruktúrát” – hangsúlyozta Volosin.

Mint kiderült, az oroszok a 44. hadsereghez tartozó motoros puskás alakulatokat is megpróbálják bevetni és más irányból is próbálnak átmozgatni erőket és eszközöket, hogy megpróbálják feltölteni egységeiket és a front különböző irányaiban más-más taktikákkal próbálnak sikert elérni az oroszok.

 

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. május 29. 13:52 Szerkesztve
Ha a harmadik világháború miatt mindenki meghal Karácsony Gergely lesz az unió vezetője. Az egész világot behálózza majd a kerékpár sáv és az adózás is sávos lesz kerékpár sávos. Szent Péter már tett javaslatot, egy menyei termelési értekezleten hogy. Úr szólítsa magához Karácsony Gergelyt, mert igen nagy szükség lenne a menyei kerékpársávra mert az angyalok össze-vissza bicikliznek. Főleg a Vágó István nevű angyal lóg ki a sorból, aki a női bicikli vázán viszi Heller Ágnes nevű angyalt, úszógimit meg nem használnak.
harcimarci-9-9
2024. május 29. 12:54
Gyorsan, gyorsan be kell fejezni ezt a "különleges hadműveletet", mielőtt világháború lesz belőle!
Graf
2024. május 29. 10:56
Akár hogy is van, a KGB ezredese nagyon mellé nyúlt. Nem úgy történnek a dolgok mint a Krimen. Kínlódnak rendesen, hullanak a fiatal oroszok is mint a legyek. A NATOnak közel 1300 kilóméter hosszú közvetlen határa lett a Russian Federation-nel. ODESSZÁT kellene elfoglalni elzárni az ukrokat A Fekete tengertől erre azonban már nincs erő és a Kínaiak fenik a fogukat Vladivosztokra amit a sárgák miimdíg sajátuknak tekintették. B+ Putyin ezt elintézted.......
papamaci57
2024. május 29. 10:20
"Krupp Skya 2024. május 29. 08:01 A háború az ilyen az európai unió vezetőinek kedvencei Vietnámban gyerekeket asszonyokat égettek lángszóróval. Lásd MAYLAY. Ne lásd, mert az helyesen: Mỹ Lai
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!