Alex Soros most Lengyelországban tartott eligazítást

2024. május 17. 20:16

A Soros-birodalom vezetője a lengyel külügyminiszterrel is találkozott.

2024. május 17. 20:16

Nyitókép: Impact CEE/X

Alex Soros eligazítást tarthatott Lengyelországban, melynek során újságírók és értelmiségiek mellett Radoslaw Sikorski külügyminiszterrel is egyeztetett – szúrta ki a Magyar Nemzet.

Az Impact CEE által szervezett eseményen találkozott a Soros-birodalom vezetője a lengyel külügyminiszterrel. Alex Soros Instagram-on megosztott bejegyzésében így fogalmazott:

Jó volt találkozni a lengyel külügyminiszterrel.

A lap emlékeztetett, hogy Alex Soros legutóbb még Ukrajnában tartózkodott, ahol „informatív találkozókat és megbeszéléseket tartottak a harctéri helyzetről, az energiabiztonságról és az európai integrációról”.

Íme a fent említett találkozók bizonyítékai:

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­é­­­k­­­e­­­l­­d­ ­­­a­­ ­­s­z­­­e­­x­­i­­­ ­p­­u­­n­c­­­i­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
lhotx
2024. május 18. 14:28
Hogy nekem milyen álmaim támadnak ettől a kissorostól! Azt álmodtam, hogy visszajött Bajnai, de már az első órákban megölték, mire aztán ránk küldték a brüsszelita erők a gólem-gyurcsányt, de az sem érte meg a napnyugtát. Másnap már csőstül ömlöttek Brüsszel felől a momentumoktól az álhazafi gyöngyösi-bokrétásig mindenfélék, és üzenet is jött, hogy ha ezeket is eltesszük láb alól, akkor végképp eltörlik az országot, meg az összes történelmét, de mi meg sem rezdültünk belé, hanem sorban kinyírtuk őket, ahogy arra már nagyon rég rászolgáltak... Míg aztán egyszercsak ELFOGYTAK. Nem jött többet semmi, se Brüsszel felől, se máshonnan, csak a nagy-nagy hallgatás. Ilyenek ezek az álmok, sehogy sem irányíthatod őket. Tettem volna inkább egy békemenetet valahol az országban! Ahelyett, hogy rémfilmeket álmodok.
Robi54
2024. május 18. 13:58
Kis buzeráns,ossza az észt a polákoknak. Szégyen.
Chekke-Faint
2024. május 18. 06:11
SZTK szemüveges kígyó....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!