Újabb, a Hamász által fogva tartott túsz holttestét találták meg Gázában

2024. április 06. 16:22

Izraelbe szállították, ahol azonosították az áldozatot.

2024. április 06. 16:22
null

Fotó: Said Khatib/AFP

Az izraeli hadsereg megtalálta a Hamász radikális iszlamista palesztin szervezet tavaly októberi támadása során túszul ejtett egyik izraeli férfi holttestét a Gázai övezetben, és már Izraelbe is szállították őt – közölte a hadsereg sajtószolgálata. A 47 éves Elad Kacirt október 7-én hurcolták el más izraeli túszokkal együtt.

Az izraeli hadsereg közleménye szerint a fogságban ölték meg az Iszlám Dzsihád terrorszervezet tagjai.

A holttestet, amelyet Hán-Júnisz város közelében találtak meg hírszerzési adatok alapján, Izrael területére vitték, ahol igazságügyi szakértők, valamint a hadsereg és a titkosszolgálatok képviselői jelenlétében azonosították.

Ezt is ajánljuk a témában

A hadsereg közölte: Elad Kacirt az Iszlám Dzsihád fegyveres támogatói rabolták el a Gázai övezet határához közel fekvő Nir Oz kibucból. A támadás során apját, Avrahamot megölték, anyját, Hannát pedig túszul ejtették, majd tavaly november 24-én szabadon engedték a hat hónapos háború eddig egyetlen fegyverszünete keretében.

Tavaly októberben a Hamász radikális palesztin iszlamista szervezet 250 izraelit rabolt el és hurcolt Gázába, 130-an még mindig nem kerültek haza, 34-en közülük valószínűleg már nem élnek.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­ö­­g­­­ö­­s­­­ ­­l­á­­n­­­y­­­o­k­ ­­­v­­­á­­r­n­­a­­k­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Uztu
2024. április 08. 07:20
Ja úgy könnyü, hogy lelövök párat aztán azt kondom túszok voltak
Patika
2024. április 07. 06:32
Csak a halott indián a jó zsidó a Hamasznál?
alenka
2024. április 06. 20:13
Első lépésként a szegény túszokat kellett volna menteni, nem palesztinokat gyilkolni...ugye?...az izraeli túszok haláláért a Hamas és a zsidók ugyanúgy felelnek ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!