Újabb állam kerül Magyarország mellé a büntetőpadra

2024. március 19. 10:00

Helene de Lauzun szerint pellengérre állítják és megzsarolják azokat az országokat, amelyek ellenállnak a brüsszeli törekvéseknek.

2024. március 19. 10:00
null

Nyitókép: AFP/Abdesslam Mirdass

***

Az Európai Unió 27 tagállamának 27 püspöke közös nyilatkozatban szólít fel felelős szavazásra a keresztény értékek és az európai projekt mellett, ám ez a nemesnek hangzó álláspont visszásságokat takar – áll a The European Conservative oldalán megjelent véleménycikkben. Helene de Lauzun szerint az EU igazságos és demokratikus jellegét még nem sikerült bizonyítani.

Brüsszel módszeresen igyekszik eltörölni a nemzetállamok minden sajátosságát, legyen az kulturális, vallási vagy politikai

– írta a szerző, aki megemlítette, hogy a napokban Ferenc pápa is felemelte a szavát Magyarország védelmében.

Hozzátette, a brüsszeli intézmények gyorsítják Európa belesüllyedését a woke-ideológiába, valamint az LMBTQ-val kapcsolatos követelések megvalósítását, azok az országok pedig állandó nyomás alá kerülnek, amelyek ezt megakadályoznák, pellengérre állítják és megzsarolják őket, mint például Magyarországot és Máltát.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­A­ ­­d­ö­­­g­­­ö­­s­­ ­l­­á­n­­­y­­o­­­k­ ­­v­­­á­­r­n­­­a­­k­­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Palatin
2024. március 20. 11:29
A "recipkaki" barátunk szorgalmas ügyködése tulajdonképpen a fórum egyik hasznos intézménye. Ö olyan itt, mint egy autószerelö üzemben a kézimosdó, a kéztörlö meg a WC-papír, amibe az ember a szutykot beletörölvén ismét szalonképes lesz.
Gyula bá
2024. március 19. 18:11
Tisztelt Mandiner! Kérem műtsék le már a recpkoki álnevű élősködőt a mandiner oldalairól. Igazán zavar a sok léhaság és semmibeszéd.
atti64
2024. március 19. 12:45
GITTEGYLET UGY SZAR AZ EGÉSZ AHOGY VAN !!!!!!!!!KILÉPNI HATÁROKAT VISSZAÁLLITANI!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!