Telefonálás közben vesztette életét egy orosz tinédzser, súlyos égési sérüléseket szenvedett

2024. március 02. 07:13

Halált is okozhat egy sérült töltő.

2024. március 02. 07:13

A Moszkva mellett található Noginszkban meghalt egy 17 éves fiú, miközben telefonon beszélgetett a barátnőjével. A tragédia még február végén történt – számolt be a life.ru.

A lány beszámolója szerint miközben beszéltek, a fiú hirtelen felüvöltött, majd megszakadt a vonal. Utána nem tudta elérni a barátját.

A fiút másnap reggel az édesanyja holtan találta. 

Az áldozaton súlyos égési sérülések nyomai látszódtak a fülétől szinte a válláig, 

a kezében egy kiégett iPhone hevert.

Mivel az okostelefon egy szigetelőszalaggal körbetekert töltőre volt csatlakoztatva, az első hírek arról szóltak, hogy a fiút a sérült töltő miatt érhette áramütés. Az mk.ru ugyanakkor azt írta, hogy vélhetően a felforrósodott akkumulátor okozta a fiatal halálát.

Nyitóképünk illusztráció! Fotó: Image by hurk from Pixabay

 

 

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. március 02. 17:10
Talán annyi a tanulság, hogy új eszközök, új óvatosságok. A konnektorba ne dugjuk az ujjunkat-ból eljutottunk a töltés közben ne telcsizzünk. Nincs az a fontos dolog, ami ne várhatna 10-20 percet. Meg, hogy felügyeljük a töltést: ha túl meleg, húzzuk ki a konnektorból... stb...
csapláros
2024. március 02. 17:04
Ugandai Bubujandor 2024. március 02. 11:18 ..."Nyugodj meg, a kiskorúak telibeszarják a mandinert. Egyébként meg az origo szakmányban tolja a pucsitó kurvákat, miről beszélünk?"... Honnan a faszból tudod, hogy mit csinálnak a kiskorúak??? A mutogatásoddal, hogy mit is csinál a hogyishívják, meg elmehetsz a kurva anyád tripperes picsájába. Az origósoknak teccik, nekünk meg nem, teccik, mert ha bűzlő picsákra vagyunk kíváncsiak, azt ugyanúgy okosban megoldjuk, mint a filmnézés közbeni reklámok kiiktatását.
auditorium
2024. március 02. 17:00
Szegény fiú. Persze nem szabad megirni a mobil márkáját. . Többféle litiumos akkumulátor létezik. Autókban is könnyen keletkezhet tűz, a litium akkut használják smartphone-hoz, PC-hez és elektronikus készülékekhez. Ha az autóban gyullad fel, nem lehet oltani, esetleg homokkal befedni és várni. Az ilyen autók leselejtezni igen DRÁGA, sokkal többe kerül mint egy benzines-dieseles autót. Repülőkön mindenki használ valamilyen elektromos készüléket, akkor is, ha az utaskisérők kérik ennek kikapcsolását. AZONBAN nem járják végig a sorokat, nem nagyon ellenőrzik, csak reménykedni lehet, h. ne történjék valami hasonló.
Ugandai Bubu
2024. március 02. 11:19
Kieshetett volna az ablakon is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!