Orbán Balázs már Amerikában, Tucker Carlsonnal találkozott

2024. március 03. 21:00

Lehet, hogy interjú lett a vége?

2024. március 03. 21:00
null

Úgy tűnik, Orbán Viktor jövő heti amerikai látogatása előtt a miniszterelnök politikai igazgatója, Orbán Balázs már a terepen van.

Erről az X-oldalon közzétett fotó is árulkodik, amelyen Orbán Tucker Carlsonnal látható. A „színfalak mögött” megjegyzés arra utalhat, hogy a nemrég Putyinnal (ősszel pedig Orbán Viktorral) interjúzó amerikai újságíró ezúttal a politikai igazgatóval is leült beszélgetni.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ismert: a magyar kormányfő március 7-én Washingtonban Kevin Roberts-szel, a leghíresebb amerikai konzervatív kutatóintézet, a Heritage Alapítvány elnökével folytat panelbeszélgetést, majd egy nappal később Donald Trump korábbi amerikai elnökkel tárgyal Floridában.

Nyitókép: X

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­ö­­g­­­ö­­­s­ ­­­l­­­á­­­n­­y­o­­­k­­ ­v­­á­­r­­­n­­a­k­ ­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Lajoss
2024. március 04. 07:35
Most fizette ki a fiút…
2024. március 04. 06:53 Szerkesztve
Z. Természetes jelenség lett a Mandin az állandósult kurva fizetett nemzet és hazát áruló, idegen érdekeket kiszolgáló, rohadék pedofil talpnyaló cselédek!!! Ezek a materialista lények, a valóságot tagadó, lehazudó, gyűlölködő, mocskos gondolataik, tetteik, szándékosan ártó agyzsugororított szarok, ellenségei a magyar kormány vezetésének, a magyar embereknek!!! Az ördög tőlük tőlük tanul gazságot!!! 💯 Na... Akkor úgy is kell bánni ezekkel👆 a szemetekkel!!! Mindenhol ahol feltünnek!!! 💯🙂💤
Pelso j.
2024. március 04. 06:43
és?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!