Megint a magyar börtönökre panaszkodik az olasz antifa támadó

2024. március 26. 13:52

Lassan telnek a napjai, nem tudja a pontos időt és nem bízhat senkiben Ilaria Salis, akinek ügyvédei mindent megtesznek azért, hogy olaszországi házi őrizetet harcoljanak ki.

2024. március 26. 13:52
null

Nyitókép: TV2, képernyőmentés

Csütörtökön folytatódik az antifa aktivista Ilaria Salis perének magyarországi tárgyalása, a brutális támadás résztvevőjének ügyvédei mindent megtesznek azért, hogy Olaszországban, vagy minimum Magyarországon engedjék házi őrizetbe a börtönkörülmények miatt panaszkodó vádlottat – írja a La Repubblica, amely úgy fogalmaz, a szélsőbaloldali Salis három neonáci fegyverest támadott meg. Ez persze egyáltalán nem igaz.

Salis ismét közzétette börtönnaplóját, amelyben a létesítményt egy mély kútként ábrázolta, nem tud bízni senkiben, nem látja a pontos időt, összességében pedig nagyon lassan telnek a napjai.

Milánóban eközben Salis tettestársa is a bíróság elé lép, hogy megpróbálja meggyőzni arról, ne adja át a magyar igazságszolgáltatásnak. Korábban egyébként a berlini fellebbviteli bíróság jelentést kért Magyarországtól, hogy hogyan bánnak az őrizetben lévő nem bináris-személyekkel, és milyen védelmi intézkedések vannak érvényben.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:17
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­­ö­­g­­ö­­s­­ ­­l­­­á­­n­y­o­­k­­ ­­v­­­á­­­r­­n­­­a­­k­­ ­­­r­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
petronius50
2024. március 27. 20:10
"Megint a magyar börtönökre panaszkodik az olasz antifa támadó" Semmi gond, szállítsák át egy szibériai vagy kolumbiai börtönbe, esetleg Thaiföldet is merem neki ajánlani. Ja nem Phuketet, hanem egy ottani fegyházat. (egzotikus környezet)
Türelem
2024. március 26. 19:48
É una puttana......
Tapeino
2024. március 26. 19:41
Van valakinél másfél méter hajókötél???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!