Kizuhant a hőlégballonból és meghalt egy férfi

2024. március 18. 08:45

Titokzatos, megdöbbentő eset történt Melbourne felett.

2024. március 18. 08:45
null

Nyitókép: Pixabay

Életét vesztette egy ausztrál férfi hétfőn, miután kiesett egy hőlégballon kosarából Ausztrália második legnagyobb városa, Melbourne felett – jelentette Victoria állam rendőrsége.

A hőlégballon hajnalban szállt fel Melbourne egyik északi külvárosából, és 

mintegy 30 percig volt a levegőben utasaival, amikor a baleset bekövetkezett. A férfi holttestét lakott területen találták meg,

 a hőlégballon onnan több kilométerre, biztonságban ért földet. A rendőrség egyelőre balesetként kezeli halálesetet, de még meghallgatják a szemtanúkat, illetve a többi utast és a jármű irányítóját is.   

Az Ausztrál Hőlégballon Szövetség és a nemzeti kereskedelmi hőlégballon társaság részvétét fejezte ki a férfi családjának és hozzátartozóinak. Közleményükben kiemelték, hogy 

a hőlégballonok kosarait a biztonságot szem előtt tartva tervezték, kifejezetten azért, hogy megakadályozzák az utasok véletlenszerű kiesését.

 „Az utasokat és a pilótát érthető módon megrázta ez a tragédia, az üzemeltető ezért pszichológiai támogatást és tanácsadást biztosít minden érintett számára” – fűzték hozzá.   

Az esetet a munkavédelmi és a repülésbiztonsági felügyeletek is vizsgálják.

(MTI)

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­A­ ­­d­­­ö­­­g­ö­s­­ ­­­l­á­n­­y­­­o­k­­­ ­­­v­á­­­r­­n­­­a­­­k­­­ ­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
szintetikus
2024. március 18. 10:13
az oroszok tették!
sagirdilsiz-2
2024. március 18. 09:41
Vissza kellene hozni a Mandinerre az "Olvasóink ajánlják" lehetőséget. Ez a "hír" biztosan nem lenne benne.
luxusbatar
2024. március 18. 09:38
Kattintottam. Lehet örülni, csilingel a kassza. Pfej!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!