Kárpátaljai mérnökök építik az erődöket Zaporizzsja megyében az oroszok ellen

2024. március 24. 12:10

Nincs szabadnap, nincs ünnepnap.

2024. március 24. 12:10
null

Nyitókép: Facebook

A Kárpátalja.ma arról ír, hogy Zaporizzsja megyében kárpátaljai szakemberek építik az erődítményeket – erről Miroszlav Bileckij, a Kárpátaljai Megyei Katonai Adminisztráció helyettes vezetője adott ki közleményt szombaton.

„Az ellenségnek nincs szabad- vagy ünnepnap, így 

mind a 13 helyszínen éjjel-nappal megy a munka” 

– írja Bileckij.

Hozzátette: 

a páncéltörőárkok 40 százaléka elkészült, összesen 20 ezer méter hosszú lesz.

„A katonaság figyelemmel kíséri az építkezést, és szükség esetén módosítja a koordinátákat”

– hangsúlyozta Bileckij.

 

 

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-145
2024. július 17. 20:33
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­­k­­e­­l­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­z­­e­x­i­ ­­p­u­­n­­c­­­i­­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Valodi
2024. március 24. 23:54
csapláros 23:40 ... höhöhö ... nem minden szar komenista lett kőgazdag kápitalista: "Az állambiztonság számára különös garancia Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek, a Kádár-rendszer őszinte és megbecsült hívének személye. A Délkő Dunántúli Kőbánya Vállalat gánti üzemének vezetője a környezettanulmány készítésekor épp nincs itthon, mert 1982. február 21-től „…államközi szerződés eredményeként Líbiában kutatómérnökként dolgozik, előreláthatóan 1983-84-ben tér végleg vissza Magyarországra. Többszörös „Kiváló Dolgozó”, aranykoszorús szocialista brigádtag. Úgy tudják, hogy 1958-tól tagja volt a KISZ-nek, aktív szervező tevékenységet folytatott. 1966-ban felvették az MSZMP-tagok sorába, előbb a KISZ patronálója, később propagandista lett. Társadalmi fejlődésünkről alkotott véleménye következetes kommunista, amely érezhető gyermekei tudati nevelésében is.”
csapláros
2024. március 24. 23:51
trash5 2024. március 24. 17:15 • Szerkesztve ..."Tulajdonképpen el tudom képzelni, hogy te retardalt hazaáruló fideszkomcsi tényleg elhiszed, hogy Ukrajnában 40 millio neonaci lakik."... Ja, ja: a hozzád hasonlók, Sztálin és Benes is EL TUDTÁK KÉPZELNI, hogy a német nép ugyancsak teljes létszámban náci volt, ezért deportálták őket a Szudétavidékről és ölték őket, ahol tudták. A magadfajta féreg módra másokat retardált hazaárulózó fideszkomcsizó ŐSE sütötte rá a magyarságra is a "BŰNÖS NEMZET" jelzőt, és akarta a 860 ezernyi felvidéki magyarságot ugyancsak deportálni a Felvidékről. Ha Sztálin nem lép közbe, akkor meg is történt volna. MOST MEG A TI agyilag zokni, CIA ügynök, a falhoz csapják - takonyként lecsorgó CSÜRHÉTEK tesz meg mindent, hogy a LIBERÁLNÁCI DIKTATÚRÁT letömködjétek az ország torkán, Bidé hugyos, szaros pelenkájaként.
csapláros
2024. március 24. 23:40 Szerkesztve
Valodi 2024. március 24. 17:07 csapláros 16:56 ...""Ha eltűnnek a kommunisták, jönnek majd a félművelt, sunyi parasztok.” - Márai Sándor."... Ja, ja : teli van velük az teljes magyarországi LIBERÁLNÁCI ballibbant bagázs, kezdve a fősunyi Causescu reinkarnáció Lotyapofa szeszkazán - Lamantin párossal, folytatva a Zsolnay képolvasó módszerrel diszlexiásokká gyúrt, CIA gyorstalpalót végzett Makizaj, Fegyőr, Csekkata, Donáth, Kabul Rózsa, Újhülye és most ez a Magyar Péter csürhével, és akik oly sikerrel törölték agyukból a marxi-lenini eszméket, hogy azzal együtt már fingjuk sincs a dialektikáról, de a logikáról sem. Az nem csinál belőlük üveges szemű zombikat, tengernek vezethető patkányokat, akik nem akarnak... Az ország liberálnyilas viceházmester férgei...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!