Így tette helyre a NATO az elszabadult orosz vadászgépeket (VIDEÓ)

2024. március 05. 14:53

A német gépek nemes egyszerűséggel kikísérték a merész gépeket.

2024. március 05. 14:53

Nyitókép: LUKAS BARTH-TUTTAS / AFP

***

Alighogy megérkezett Lettországba, máris bevetésre indulhatott a német légierő két Eurofighter vadászrepülője. Két orosz harci repülő merészkedett ugyanis a lett határ közelébe a nemzetközi vizek fölött – szúrta ki a Magyar Nemzet.

A NATO március elején arról számolt be, hogy az orosz pilótáknak nem volt repülési tervük,

nem léptek kapcsolatba a civil repülésirányítókkal, és nem használták a jeladójukat, hogy azonosítsák magukat.

A német gépek tehát vizuálisan azonosították az orosz repülőket, majd kikísérték őket.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondiner
2024. március 06. 15:04
Olyan cukik ezeken a képeken :D https://civilek.info/en/2022/03/11/tusk-and-the-warm-friendly-oleles/
blondiner
2024. március 06. 14:32
....és a lett ökölrázóknak nincs gépük? Pedig már nagyon harcolnának :D
pandalala
2024. március 06. 06:20
" Dunhill67 2024. március 05. 17:27 érdeklődnék....hová is kísérte ki a fricc a NEMZETKÖZI VIZEK felett repkedő ruszkikat??? " --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nyilván, egy "biztonsági" távolságra ... :-) Vagy, pl. ha bekapcsolják a jeladójukat, akkor csak szimplán otthagyja .... Szárnnyal integetés, majd balra el ... ;-))) Ilyenfajta "intercept" mindkét oldalon előfordul! Nincs itt semmi látnivaló, lehet továbbsétálni ... ;)
Hoked_ly
2024. március 05. 20:01 Szerkesztve
Egy orosz Szu-27-es „elfogott” egy felderítő repülőgépet és a francia légierő két vadászgépét a Fekete-tenger felett Ma:20:10 Egy orosz vadászgép elfogta a francia légierő három repülőgépét, amelyek a Fekete-tenger felett közeledtek az orosz határhoz. Erről a Honvédelmi Minisztérium sajtószolgálata számolt be. A szolgálatot teljesítő légvédelmi erők orosz Szu-27-es vadászgépét azután emelték fel, hogy az irányítórendszerek három légi célpontot észleltek az Orosz Föderáció államhatára felé. Miután a Szu-27 megközelítette a potenciális betolakodókat, megállapították, hogy egy francia E-3F fedélzeti korai figyelmeztető és irányító repülőgépről van szó, amelyet két Rafale vadászgép kísért. Az orosz vadászgép legénysége a légi célpontokat egy E-3F nagy hatótávolságú radarérzékelő és irányító repülőgépként, valamint a francia légierő két Rafal-S többcélú vadászgépeként azonosította. - szól az üzenet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!