Elfogták a véres moszkvai mészárlás egyik elkövetőjét

2024. március 22. 21:04

Az orosz hatóságok jelentése szerint megtalálták az elkövetők kocsiját a parkolóban.

2024. március 22. 21:04
null

Nyitókép: Képernyőfotó

A Mandiner is beszámolt arról, hogy péntek este terrortámadás történt Moszkvában, a halálos áldozatok száma eléri a negyvenet. A Portfolio pedig arról írt, hogy a közösségi médiában megjelent felvételek szerint elfogták az első terroristát Moszkvában.

Az orosz hatóságok jelentése szerint megtalálták az elkövetők kocsiját a parkolóban. A neten keringő videó alapján az egyik elkövetőt sikerült is elfogni:

A tűzszerészeket átvizsgálták a járműveket, amikben további robbanóanyagot találtak.

 

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:19
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­ö­­g­­ö­­­s­­­ ­­l­­­á­­­n­­y­­o­­k­­­ ­v­á­r­­n­­a­­k­­­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Janika50
2024. március 23. 09:59
Szomorúan hallgattam este ezt a lesulytó hirt. A felvétel amit mutattak, tragikus. Milyen emberek ezek, -akárkik is- akik gondolkodás nélkül kivégeznek olyan embereket, akiket azelőtt tán még soha nem láttak. Hogy tudnak aludni, élni. Amikor az un islam "állam" magára vállalta a szörnyűséget, az első kérdésem az volt, kinek az unszolására? És ha ők tették, kinek a megbizásából?
Narancsisten
2024. március 23. 08:30
Ebben a helyzetben csakis arra tudok gondolni, hogy az Iszlám Állam is felismerte az Oroszország jelentette veszélyt és ezzel a támadással nyíltan Ukrajna mellé állt!
Héja
2024. március 23. 08:23
Iszlám "állam"? Ezeket el kell pusztítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!