Döntött a McDonalds, csavar egyet az eddigi menün

2024. március 13. 15:55

Húsvétra visszatérhet a vendégek nagy kedvence.

2024. március 13. 15:55

Nyitókép illusztráció. Fotó: Jakub Porzycki / NurPhoto / AFP

A McDonald’s nemrég bejelentette, hogy keddtől lekerül az étlapjáról a KitKat Ruby Chocolate McFlurry. De a jeges finomság mellett

még nyolc másik harapnivaló is eltűnik az Egyesült Királyságban az étlapról: 

a KitKat Milk Chocolate McFlurry, Big Tasty és a baconos Big Tasty is távozik, ahogy a mozzarella mártogatós is – írta a Mirror.

Hozzátették ugyanakkor, hogy három régi kedvenc visszatér szerdától: a McCrispy Deluxe, a Creme Egg McFlurry és a Halloumi Fries.

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko-jobbos
2024. március 14. 08:20
Azt hittem, van valami tanulság. Mondjuk levették, mert az LMBTQXYZU lobbi tiltakozott vagy a ződek akcióztak. De nem, bazdmeg, semmi. A következő cikk a Putyilov Traktorgyár 1954 raktárkészletnyilvántartási adatainak felsorolása lesz. Egyébként sokan írták, hogy a meki szemetet árul Ez nem teljesen igaz. Mint minden multicég, középszar. Hülye, aki minden nap eszi, mert az egysíkú táplálkozás veszélyes, de nem rosszabb, mint a bolti kenyér, hús, zöldség. Azokban is ugyanannyi vegyszer található, és ugyanannyira nyomelemhiányos.
Párhuzamos különvélemény
2024. március 13. 22:06
Ez lett az Újmandi. Szégyen.
atti64
2024. március 13. 21:14
SZAROK ANGLIÁRA
Nimril
2024. március 13. 20:02
Nemár gyerekek, ez tényleg a legalja szint! :D Komolyan ez a faszság egy hír bír lenni egy konzervatív hírportálon? :D És a kurva is még mindig itt spamel!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!