Bejött az ukrán dróntámadás: likvidálták a Krímnél lévő orosz hadihajót, még egy helikopter is volt rajta

2024. március 05. 20:45

A támadás során hét ember vesztette életét a megjelent hírek szerint.

2024. március 05. 20:45
null

Nyitókép: Twitter

***

Az ukrán híradások szerint sikeresen elsüllyesztettek kedden reggel a Kercsi-szoros közelében. Úgy tudni, hogy a Szergej Kotov hadihajó egy tengeri dróntámadás következtében került a hullámsírba, heten meghaltak, hat ember megsérült a támadásban, a legénység 52 tagját pedig evakuálták. 

Bár a Kreml nem kommentálta az ukrán híresztelést, azonban orosz katonai bloggerek megerősítették, hogy az orosz hajó megsemmisült. Az ukrán haditengerészet szóvivője bejelentette, a hajó fedélzetén volt egy helikopter is, az is a hullámsírba került. 

A BBC megjegyzi, a háború kitörése óta már 13 orosz hadihajót semmisítettek vagy rongáltak meg az ukránok. 

 

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2024. április 03. 08:02
A zsidóság ukrajnai háborúja nem ismer határokat..! -méghogy ukrán..! Senki nem hiszi, hogy az ukránok... -de miért kell erőltetni..?! Bár kétségtelenül van tapasztalata a zsidóságnak, ha tartósan állítanak valamit, s némi terrorral letörik az ellenvéleményt, a kételyt, a valóságot, úgy előbb-utóbb belenyugszik a világ a hamisságba..!
Patika
2024. április 03. 05:14
Az ukránok drónkészítése szintet lépett... a 3 D nyomtatós sufnituning n1 literes benzinbombázókat felváltották a négy emberes óriás gépek... Gondolom nem az Azovstalban készítik őket a nykunkon maradó búzaszemek összepréselésével... https://mandiner.hu/kulfold/2024/04/ukran-terminatordronok-zuznak-ossze-az-orosz-gazdasagot De akkor honnan vannak ezek és ha nem sajátok akkor kik kezelik és juttatják célba őket?
polárüveg
2024. március 06. 14:29
Ukrán dróntámadás ... NATO akció szaga terjeng. Ugyan honnan tudnák az ukránok AVAX és műholdas adatok nélkül, hogy éppen hol van az a hajó???!
Mich99
2024. március 06. 13:40
Hencegnek a nácik, szokás szerint...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!