Zuckerberg „halál kockázatával” járó hobbijai befektetési kockázatot jelentenek a Meta szerint

2024. február 03. 21:53

Tavaly például ketrecharcolni akart Elon Muskkal.

2024. február 03. 21:53

A Meta legutóbbi éves jelentése szerint Mark Zuckerberg vezérigazgató „küzdősportokban” és más tevékenységekben való részvétele kockázatot jelent a befektetők számára – olvasható a CNBC cikkében. „Zuckerberg úr és a vezetőség bizonyos más tagjai különböző magas kockázatú tevékenységekben vesznek részt, például küzdősportokban, extrém sportokban és szabadidős repülésben, 

amelyek súlyos sérülés vagy akár a halál kockázatával járnak”  

– áll a vállalat bejegyzésében. Mint ismert, Zuckerberg és a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk tavaly például ketrecharcban állapodott meg egymással, de a küzdelem végül nem jött létre.

Nyitókép: Facebook

 

 

 

 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OneiroNauta
2024. február 04. 16:22
A gyíkembereknek jó a regenerációs képessége. Vágja le a farkát, hátha kinő újra.
atti64
2024. február 04. 13:11
A MAJOM JO DOLGÁBAN MÁR NEM TUD MIT KITALÁLNI BETEG PATKÁNY, MILLIOK LETTEK FÉSZBOOOOOK FÜGGÖK!!!!!!!!!! EGY BETEG VILÁGOTT HOZTÁL LÉTRE TE BÜDÖS PATKÁNY HOGY SOSE KELJ FEL AZ ÁGYADBOL !!!!
KBA98
2024. február 04. 12:13
Hülye barom! A mocskos facebookot nem is kellett volna kitalálnia, mert csak bajt csinált vele!
Ugandai Bubu
2024. február 04. 02:28
Helyesen teszi. Addig csinálja, amíg fiatal. A magyarnyikok úgyis zsidózni fogják. Ők putyinista szovjetközösségi médiát akarnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!