A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Zelenszkij: Aki Putyinra szavaz, az egy gyilkosra szavaz

2024. február 17. 08:25

A Kreml urának „felelnie kell majd a bűneiért” – mondta az ukrán elnök.

2024. február 17. 08:25

A Mandiner pénteken beszámolt róla, hogy Franciaország újabb 3 milliárd euró értékű katonai segélyt nyújt Ukrajnának. A bebörtönzött Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus haláláért Emmanuel Macron és az ukrán elnök is Vlagyimir Putyin orosz elnököt tartja felelősnek.

A Kreml urának „felelnie kell majd a bűneiért”

– mondta Volodimir Zelenszkij. Oroszország „szabad szellemeket” ítél halálra azzal, hogy „gulágra” küldi őket – fogalmazott a francia elnök, aki ugyanakkor „a Kreml gyengeségének” és „az ellenfelektől való félelem” jeleként értékelte egy hónappal az oroszországi elnökválasztás előtt Navalnij halálát.

Volodimir Zelenszkij ezt követően azt mondta, hogy Alekszej Navalnij halála megerősíti, hogy Vlagyimir Putyin diktátor és gyilkos, és azok, akik a választásokon rá szavaznak egy gyilkost fognak választani – írja a Liga.net.

„...az embereknek, akik rá fognak szavazni, világosan meg kell érteniük, hogy egy gyilkosra szavaznak, és egy gyilkos elnököt fognak választani”

– mondta az ukrán elnök.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bendarzsevszkij Anton

Facebook

Idézőjel

Navalnijt alig leplezett bosszúból, fokozatosan gyilkolták meg.

Ezt is ajánljuk a témában

***

(MTI / Mandiner / Liga.net)

Nyitókép: Maxym Marusenko / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korrupt Kornél
2024. február 21. 21:07
A tömeggyilkos te vagy bazdmeg! Ráadásul egy aljas alak! Hazaárulót nem írhattam, mert neked Ukrajna nem a hazád! Tömeggyilkos fasz!
Bambuci
2024. február 20. 19:11
A történelmet a győztesek írják!
konfucius
2024. február 18. 09:18
A fosadék mandinerre nem lehet bejelentkezni, csináljátok már meg!! Zeller, nálatok mikor lesz elnökválasztás? Putyin papáéknál lesz, tudod? Nálatok meg nem, mert te elodáztad, bizonytalan időre. Nagyok demokratikusan. Úgyhogy kussolj inkább.
lajajakab11
2024. február 18. 01:50
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek válaszoljanak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról